Muharrem İnce'nin seçim açıklaması ortalığı birbirine katacak: Ben yüzde 60 ile kazanıyorum

Cumhurbaşkanlığı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Ben Nazilli'den Sayın Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. 'Yüzde 60 ile ben kazanırım' diyor. O zaman bana ihtiyacın yok, sorun değil."

Muharrem İnce'nin seçim açıklaması ortalığı birbirine katacak: Ben yüzde 60 ile kazanıyorum
Yayınlanma:

Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı ve Genel başkanı Muharrem İnce, seçim kampanyası için Aydın'ın Nazilli ilçesine giderek kent merkezindeki dükkanları gezdi ve Belediye Meydanı'ndaki seçim otobüsünden halka seslendi. Kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, seçimin bir bayram ve demokrasi sınavı olduğunu vurgulayarak, meydanda seçim stantları kuran diğer partilere başarılar diledi.

Millet İttifakı'ndaki bazı partilerin milletvekili adaylarını eleştiren İnce, "Ben Silivri cezaevlerinde mücadele ederken İdris Naim Şahin İçişleri Bakanı idi, şimdi İYİ Parti adayı. Atatürkçü İzmir'deki bir numaralı milletvekili adayınız Yüksel Taşkın 'Kemalizm ırkçılıktır' diyor. Biz gerçek Atatürkçüleriz."

ince.jpg

Mevcut Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili olarak İnce, 21 yıllık iktidardan sonra yorulduğunu iddia etti. Erdoğan'a karşı iki ittifak, Yeşil Sol ve Millet İttifakı, 17 siyasi parti, 11 büyükşehir belediyesi, milyarlarca liralık hazine yardımı, 200 milletvekili ve İYİ Parti, CHP ve HDP'nin desteği olduğuna dikkat çekti. . Ancak tüm bu avantajlara rağmen iktidar partisi halen iktidarda. Cumhurbaşkanlığı yarışından çekilmesi yönündeki çağrıları da reddederek, "%60 oyla kazanacağım diyorsan bana ihtiyacın yok. Lütfen siyasete ve işlere karışma" dedi. Benim seçmenlerim farklı, özellikle gençler, benim müritlerim ya da Vatan Partisi üyesi değiller, sizce yarıştan çekilsem hepsi Kılıçdaroğlu'na oy verir mi? Bunun bir anlamı var mı? çekilin, o zaman siz de çekilin, Erdoğan da çekilsin, tek başına koşsun, kolayca kazansın, siyaset böyle mi olur?”

İnce, son 45 günde kendisine yöneltilen sahte bağış makbuzları, kasetler ve belgeler de dahil olmak üzere asılsız suçlamalara da öfkesini dile getirdi. Bu saldırılardan yurt dışında yaşayan FETÖ'cüleri ve CHP'li bazı eski arkadaşlarını sorumlu tuttu. Yaptıklarından utanmalarını isteyerek, "2018'de ben cumhurbaşkanı adayıyken siz beni desteklemiyor muydunuz? Benim hakkımda nasıl yalan, sahte belge yayarsınız? Ahlak ve terbiyenizi mi kaybettiniz? sahte makbuzlardan para aldığımı söyleyerek hakkımda yanlış bilgiler yayarak beni alaşağı edebilir. Ama size söyleyeyim, kimseye boyun eğmem. Sen kimsin sen? Bizim saklayacak hiçbir şeyimiz yok ve biz de boyun eğeceğiz. Bu engelleri aşın."

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.