Oğuzhan Uğur'dan 'Kılıçdaroğlu sönük kalır' diyenlere cevap gecikmedi: Belgelerle pes ettirmişti

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, liderlerin katılımcıların sorularını yanıtladığı "Mevzular Açık Mikrofon" programına katılacağı açıklanmıştı. Bu duruma tepki gösterenlere Oğuzhan Uğur'dan cevap geldi.

Oğuzhan Uğur'dan 'Kılıçdaroğlu sönük kalır' diyenlere cevap gecikmedi: Belgelerle pes ettirmişti
Yayınlanma:

Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu'nun programında yer alması halinde kampanyasını olumsuz etkileyeceğini ve sorguya katılanların karşısında donuk görüneceğini açıklamasına sosyal medyadan gelen eleştirilere yanıt verdi.

Uğur, sosyal medya hesabını kullanarak şu açıklamayı yaptı:

"Sadece bir bilgi veya hatırlatma. Kılıçdaroğlu'nun M.A.M. programında sıkıcı görüneceğini iddia eden birkaç CHP'li genç, az önce canlı konuşmasını dinlediniz mi? Ben daha yaşlıyım ve hatırlıyorum, ama siz dinliyor musunuz? Kılıçdaroğlu'nun siyasete ilk nasıl girdiğini hatırlayın.Tek tek bazı hükümet isimlerini masaya davet etti ve delillerle vazgeçirdi. Hatta bazıları istifa etti.Belki de son zamanlarda siyaseti takip etmeye zorlandığınız için bu eski bilgiyi gözden kaçırdınız. ayrıntıları kutsal Google'da araştırın. Şimdi programımızı düzgün yapmaya odaklanalım."

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.