On Gözlü Köprü üzerinde halay çekti

Tarihi On Gözlü Köprüsü üzerinde halay çekti, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyanın gündemine oturdu.

On  Gözlü Köprü üzerinde halay çekti
Yayınlanma:

Tarihi On Gözlü Köprü üzerinde halay çekti, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son günlerde tarihi köprüde halay çekerek gündeme oturan genç, sosyal medyanın gündemine de oturmayı başardı.

Tarihi on köprüsü üzerinde halay çeken gencin yaşı, memleketi, mesleği ve aile hayatı gibi birçok konu araştırma konusu haline geliyor. Bu kapsamda tarihi "On Gözlü Köprüsü üzerinde kim halay çekti, halay geçen genç kim?” gibi sorular yanıt aranıyor. Tarihi On Gözlü Köprüsü üzerinde kim halay çekti? İşte hakkında merak edilenler…

Tarihi on köprüsü üzerinde halay çeken genç kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorularla halay çeken gence ilişkin araştırma yapıyor. İşte detaylar haberimizde…

TARİHİ KÖPRÜSÜ ÜZERİNDE HALAY ÇEKTİ, ÇEVRESİNDEKİ BAKIŞLARA ALDIRMADAN

Tarihi On Gözlü Köprü üzerindeki kemerine çıkan bir kişinin metrelerce yüksekliğe aldırış etmeden halay çekti. Genci gören vatandaşlar hemen halay çektiği görüntüleri cep telefonlarıyla kaydetti. Vatandaşlar ilginç dakikalara şahit oldu. Vatandaşların çektikleri görüntüler çoğu vatandaşın ilgisini çekti.

Olay, Sur ilçesinde bulunan tarihi On Gözlü Köprü üzerinde meydana geldi. Hafta sonu yoğunluğunun yaşandığı yerlerden biri olan tarihi On Gözlü Köprüsünde davul zurna çalınması üzerine bir kişi köprünün kemerine çıktı ve halay çekmeye başladı.
Çok sayıda kişinin gözü önünde kendisini tehlikeye atan genç, halay çekmeye devam etti. Bir süre halay çektikten sonra genç köprüden indi. O anlar da kameralara yansıdı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.