Otomobilin freni patladı! Faciadan dönüldü!

Freni patlayan otomobil bir evin yatak odasına daldı. Kazada şans eseri yaralanma meydana gelmedi. Dairede ve otomobilde maddi hasar meydana geldi

Otomobilin freni patladı! Faciadan dönüldü!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Şişli’de freni patlayan otomobil yokuş aşağı kayarak bir dairenin yatak odasına daldı. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, dairede ve otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Tanır Sokak üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Sabah saatlerinde sokak üzerinde seyir halinde olan bir otomobilin freni patlayarak kaymaya başladı. Otomobilini durduramayan sürücü can havliyle kendini dışarı atarken kontrolden çıkan otomobil ise sokağın bitiminde bulunan dairenin yatak odasına daldı. Camı kırarak odaya dalan otomobilin askıda kaldığı görüldü. Kazanın meydana geldiği esnada odada kimsenin bulunmaması ise bir facia yaşanmasına engel oldu. 

Arabanın bir anda kaydığını belirten sürücü İhsan Karaca, “Arabanın frenleri bir anda boşaldı. Maalesef talihsiz kaza meydana geldi. Tek tesellimiz kimsenin yaralanmaması oldu. İçeride bir kız kardeşimiz varmış. O esnada başka bir odadaymış. Çok şükür bir şey olmadı ona” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.