Prof. Dr. Cengiz Şahin’in yoğun mesaisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara 2. Bölge 5. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cengiz Şahin, Bengütürk TV’de Ebru Doğan’ın sunduğu Ajans programının konuğu oldu.

Prof. Dr. Cengiz Şahin’in yoğun mesaisi
Yayınlanma:

HABER: ESRA SARI

MHP Ankara 2. Bölge’de Kırşehirli milletvekili adaylar arasında yer alan Prof. Dr. Cengiz Şahin’in 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri mesaisi hızlandı. Gün içerisinde Ankara 2. Bölge ilçeleri Akyurt, Altındağ, Çamlıdere, Çubuk, Güdül, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam ve Pursaklar’ı ziyaret eden Prof. Dr. Şahin, akşam ise iftar ve sahur arasında programlarına devam ediyor. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Prof. Dr. Cengiz Şahin, bugün katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Bengütürk TV’de Ajans programının canlı yayın konuğu olan Prof. Dr. Cengiz Şahin, sunucu Ebru Doğan’ın sorularını yanıtlarken, şunları söyledi:

“MHP’nin genel merkez merkezli bir programı vardı. Bu program seçimden 1 yıl önce başlamıştı. Bölge toplantıları ile başladığımız programlar, il, ilçe, mahalle, köy ve ‘komşum benim’ ziyaretleri ile gitmedik bir hane bırakmamıştık. Daha sonra ahi esnafları ile ilgili bir program başlamıştı, devam ediyoruz. Deprem bölgesi çalışmalarımız devam ediyor. Milletvekili aday ve sıraları belli olduktan sonra biz sahaya indik. Sabah kalktığınızdan, gece yatana kadar gerçekleşecek programımız hazır. Bunun dışında kalan zamanlarda da toplantılar yapmaya devam ediyoruz. Cumhur İttifakı’nın neden bu ülkeyi yönetmesi gerektiğini halkımıza anlatıyoruz. Bizim Ankara 2. Bölge’de 11 milletvekili adayımız ve 10 ilçemiz var. Biz her gün bir ilçeye gidiyoruz. Şunu samimiyetle söyleyebilirim, elini tuttuğumuz, tokalaştığımız hiçbir vatandaşımızdan olumsuz bir dönüş almadık. Biz onları yönetmeye talip değiliz; biz onlardan biriyiz ve biz onları anlıyoruz; ihtiyaçlarını biliyoruz. Cumhur İttifakı dışındakiler halkımızı yönetmeye talip; biz ihtiyaçlarını soruyor, onlara çözüm üretiyoruz.”

Ankara ilçelerinde vatandaşlarla gerçekleşen sohbetini ve gözlemlerini paylaşan MHP’li Şahin, “Bu ülkenin en büyük problemi terördü. Bunu meyve-sebze pazarlarında yaptığımız sohbetlerde de anlatıyoruz. Terörün kökünü kazıdık, teröre harcanacak para ülke için yatırıma dönüşecek. Deprem yaralarını sarınca ekonomik refah yaşanacak” diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.