Ramazan Seçilmiş: Hizmet için buradayız

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Ali Çetin beraberindeki heyetle Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı olan Sayın Ramazan Seçilmiş’i makamında ziyaret etti.

Ramazan Seçilmiş: Hizmet için buradayız
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Ali Çetin beraberindeki heyetle Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı olan Sayın Ramazan Seçilmiş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ve Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Ali Çetin de ziyarete ilişkin, “Hemşerimiz  Sayın Ramazan Seçilmiş’i Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı olarak görmekten memnuniyet duyduk. Çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerini kullandılar.

PANDEMİ NEDENİYLE KISITLI KATILIM

Ziyarete; Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Anadolu Gazetesi Sahibi ve Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Ali Çetin, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ata, Keçiören AK Parti Meclis Üyesi ve İş İnsanı Derviş Kaplan katıldı

RAMAZAN SEÇİLMİŞ KİMDİR?

1981 yılında Kırşehir’de doğdu. İlköğrenimi Mucur’da, ortaöğrenimi Kırşehir’de tamamladı. 1999 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2003 yılında mezun oldu. 2004 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Kırşehir Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Eskişehir Mihalgazi ilçesinde vekâlet görevinde bulundu. İngiltere Exeter Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında Stratejik Yönetim üzerine yüksek lisansını tamamladı. Kastamonu İhsangazi ve Tunceli Nazımiye Kaymakamlıkları yaptı. Daha sonra sırasıyla Şanlıurfa Vali Yardımcılığı, Şanlıurfa Vali Vekilliği, Şanlıurfa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu.

2017-2018 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Dairesi Başkanı, 2018-2020 yılları arasında ise İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Düzensiz Göçle Mücadele Dairesi Başkanı olarak görev yapan Ramazan SEÇİLMİŞ, Temmuz 2020 itibariyle aynı kuruma Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Adana Çukurova Üniversitesinde Doktora çalışmalarına devam eden Ramazan SEÇİLMİŞ iyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.