Sabah kuvvet akşam dayanıklılık

TFF Birinci Lig’de bu sene sıkıntı yaşamamak için sezonu erken açan Osmanlıspor hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Sabah kuvvet akşam dayanıklılık
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF Birinci Lig’de bu sene sıkıntı yaşamamak için sezonu erken açan Osmanlıspor hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Günü çift antrenmanla tamamlayan mor sarılılar sabah kuvvet; akşam ise dayanıklılık ağırlıklı çalıştı. Günün her iki çalışmasında futbolcuların hırslı, istekli ve moralli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik direktör Ali Güneş yönetiminde yapılan her iki antrenmanda futbolcular hırsıyla göz doldurdu.

ÇİFT ANTRENMAN

Yeni sezon hazırlıklarını Batıkent Tesisleri’nde sürdüren Osmanlıspor günü çift antrenmanla tamamladı. Mor sarılılar, sabah antrenmanına sahada yapılan ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Fitness salonunda 11 farklı istasyonda dönüşümlü olarak yapılan kuvvet çalışmasıyla günün ilk antrenmanını tamamladı. Teknik direktör Ali Güneş nezaretindeki günün ikinci antrenmanına ise futbolcular, topla ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, 3 set halinde yapılan 15’er dakikalık dayanıklılık koşusuyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.