Şair Ahmet Sandal'ın iki kitabı birden raflarda

Kahramanmaraşlı Şair Yazar ve aynı zamanda gazetemizde, internet sitemizde yazıları yayınlanan Ahmet Sandal onbirinci ve onikinci kitaplarını da okuyucularının istifadesine sundu.

Şair Ahmet Sandal'ın iki kitabı birden raflarda
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kahramanmaraşlı Şair Yazar ve aynı zamanda gazetemizde, internet sitemizde yazıları yayınlanan Ahmet Sandal onbirinci ve onikinci kitaplarını da okuyucularının istifadesine sundu.

Kahramanmaraşlı Şair Yazar ve aynı zamanda gazetemizde, internet sitemizde yazıları yayınlanan Ahmet Sandal onbirinci ve onikinci kitaplarını da okuyucularının istifadesine sundu. Yazarımızın Hak ve aşk üzere şiirlerinin yer aldığı kitabının ismi “Gariplerden Bir Yolcu” ve kişisel gelişim alanında çıkarttığı kitabının ismi de “Bir Elmanın İki Yarısı: Başlamak ve Başarmak.” Gülnar Yayınları arasında çıkan kitaplar, tüm seçkin kitapçılarda ve kitap satılan internet sitelerinden temin edilebilmektedir.
 
Şair Yazar Ahmet Sandal kitaplarının arkasında yer alan kapaklarda kendisini şöyle tarif etmektedir:
 
“Hâlimi tercüme edecek olursam ya da hayat hikayemi kısaca belirtecek olursam, aklıma şunlar geliyor: Memleket olarak doğduğum yeri sorarsanız Pazarcık. Kahramanmaraş’ın şirin bir ilçesi. Pazarcığa, Kahramanmaraş’tan gelmişiz. Aslımız Kahramanmaraş’lıdır. Sandalzade olarak bilinen bir aileye mensubum. 7 kardeşin üçüncüsüyüm. 1965 yılında doğdum. Babam geçimini Marangozlukla sağlardı. 17 yıl kadar önce emekli oldu. Annem 2007 yılında vefat etti. Allah (cc) rahmet eylesin. Canım Annem, birçok Anadolu kadını gibi çileli bir hayat yaşadı. Babam da elinden emektar bir kişidir. Hayatı boyunca hep çalışarak yaşadı. Babam gibi Ben de el sanatlarıyla ilgilenmeyi ve marangozluk mesleğinde ürünler üretmeyi çok isterdim. Ancak, elim el sanatkârlığına yatkın değil. Sanatkâr olamadığımız için okuduk. Keşke sanatkâr olsaydım. Pazarcık Lisesi’nden sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdim. Şiire 13 yaşında başladım. Ortaokul, lise, üniversite yıllarında çok şiir yazdım. 1987 yılında memuriyete başlayınca biraz mola vereyim dedim. Bu mola uzun sürdü. Yazmaya tekrar 2000’li yıllardan sonra başladım. Bu tarihten sonra edebiyat alanındaki çaba ve çalışmalarımı artırdım. Elhamdülillah, bu tarihten sonra 10 kitap yayınladım. Yazmaya tekrar 2000’li yıllardan sonra başladım. Bu tarihten sonra edebiyat alanındaki çaba ve çalışmalarımı artırdım. Elhamdülillah, o tarihten sonra on kitap yayınladım. Elinizdeki bu kitaplar  onbirinci ve onikinci kitaplarımdır. Haydi hayırlısı.

whatsapp-image-2021-04-05-at-17.44.20.jpeg
 
Evliyim. Mehmet, Ebru Nur ve Abdurrahman Taha isminde üç çocuk babasıyım. Ahmed Fuad isminde bir torunum var. Maşallah.
 
Kitaplarımın maksadı, yüreğimden kaynaklanan duyguları, aklımdan yayılan düşünceleri sizlere sunmak ve sizin de yüreklerinizde hoşluk ve akıllarınızda aydınlık meydana getirebilmektir. Kendi yüreğim ile aklımı da hoş duygulara ve aydınlık fikirlere her daim muhtaç bilirim. İnsanlara iyi ve güzel hususları hatırlatmakta her daim fayda vardır. “Anlatılanlardan faydalananlar faydalanır, faydalanmayanlar bizim ölçümüz değildir.” Bir kişi eğer bu yazdıklarımızdan istifade ederse, kitaplarım maksadına ulaşmıştır.
 
Bizden sunması. İnşallah sunduklarımız yerini bulur. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Allah faydalı ve hayırlı insanlar arasına bizleri de dahil eylesin.
 
Şair Yazar olarak bu hususları belirtmenin yanında bir Kamu Görevlisi olarak da “insanı yaşat ki, Devlet yaşasın” inanç ve fikri doğrultusunda hareket etmeyi bir vazife bildiğimi hassaten belirtiyorum.”
 
Biz de Şair yazar Ahmet Sandal’ı tebrik ediyor, hayırlı olmasını ve kitaplarından herkesin istifade etmesini diliyoruz.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.