Seçil Erzan’ı mahkemeye götüren araç arızalandı

Aralarında Fatih Terim, Fernando Muslera, Arda Turan gibi isimlerin de bulunduğu çok sayıda insanı yüksek kâr getirisi vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Eski Denizbank İstanbul Florya Şube Müdürü Seçil Erzan’ın yargılanması devam ediyor.

Seçil Erzan’ı mahkemeye götüren araç arızalandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kurduğu iddia edilen fon aracılığı ile tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 28 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılanması devam ediyor. Erzan’ı mahkemeye götüren cezaevi aracı hareket halindeyken ön camı patladı. Erzan ve araçtaki diğer tutuklular başka bir araçla mahkemeye götürüldü. Arıza nedeniyle mahkeme 45 dakika geç başladı.

Dava dosyasında Galatasaraylı eski futbolcular Selçuk İnan, Emre Çolak, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera ile Buse Terim, Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin ve Emre Çolak'ın kardeşi Emrah Çolak gibi 21 isim şikayetçi olarak yer alıyor.

77 YILDAN 252 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

Cumhuriyet savcısı tarafından hazırlanan iddianamede Erzan hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 77 yıldan 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Erzan ile birlikte yargılanan Ali Yörük, Kerem Can, Hüseyin Eligül, Nazlı Can, Atilla Yörük ve Asiye Öztürk'ün ise 3 yıl ile 85 yıl arasında değişen oranlarda hapisle cezalandırılmaları talep edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.