Şehidin babası Kılıçdaroğlu'nun gelmesini istememiş

Hakkari şehidi Yener Kırıkçı’nın babası Mustafa Kırıkçı “Ben şehit babası olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun buraya gelmesinden çok üzüntü duydum” dedi.

Şehidin babası Kılıçdaroğlu'nun gelmesini istememiş
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hakkari'de PKK'lı teröristlerce şehit edilen Yener Kırıkçı'nın babası, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk İlçesindeki şehidin cenazesine gelmesiyle ilgili rahatsızlığını dile getirdi. 

Şehidin babası Mustafa Kırıkçı, “Ben şehit babası olarak Kemal'in buraya gelmesinden çok üzüntü duydum. Kendinin de haberdar etmediği için halkımız da ona karşı bir şeyde bulunmuştur yani” ifadelerini kullandı. 

HALK KENDİ KENDİNE GALEYANA GELDİ

Şehidin Amcası Ziya Kırıkçı ise durumdan rahatsız olduklarını ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinden sonra gerilimin yaşandığını belirterek, “Kemal Beyin geleceğinden hiç haberimiz yoktu. Biz şehit acısını çekiyoruz. Halk kendi kendine galeyana geldi. Her şey dört dörtlük yapıldı hazırlandı cenazemiz için. Kılıçdaroğlu gelince ortalık karıştı” diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendilerini ziyaret edeceğinden haberlerinin olmadığını ve yaşanan gerilimin Kılıçdaroğlu geldikten sonra meydana geldiğini dile getirdi. 

Hakkari şehidi Yener Kırıkçı'nın babasından Kılıçdaroğlu açıklaması

Hakkari şehidi Yener Kırıkçı'nın babasından Kılıçdaroğlu açıklaması

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.