Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz hakkında paylaşım yapan İBB çalışanı tutuklandı!

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz hakkında, Twitter hesabı üzerinden yaptığı provokatif paylaşımı nedeniyle İBB çalışanı şüpheli Eda Ezgi Yıldız, tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz hakkında paylaşım yapan İBB çalışanı tutuklandı!
Yayınlanma:

İBB çalışanı şüpheli Eda Ezgi Yıldız, Twitter hesabı üzerinden Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın alıkonulduğu anla provokatif paylaşım yaptı, ‘terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

whatsapp-image-2023-03-31-at-12-42-46.jpeg

31 Mart 2015 tarihinde şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili sosyal medya hesabından “Adalet, adalet sarayında böyle sağlanır” şeklinde paylaşım yapan şüphelinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çalışanı olduğu ortaya çıktı. İBB iştirak şirketlerinden biri olan İSYÖN'de insan kaynakları uzmanı olan ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) parti meclis üyesi Gökhan Gündoğdu'ya yardımcı olarak işlerini takip ettiği de öğrenilmişti.

İBB'DEKİ İŞİNE SON VERİLDİ

Şüpheli, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ‘terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. İBB çalışanı Eda Ezgi Yıldız'ın tutuklanmasının ardından da İBB'deki işine son verildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.