Selami Şahin kimdir? Selami Şahin’in kardeşi öldü mü? İbrahim Şahin kimdir?

Selami şahin kimdir nereli ve kaç yaşındadır, hayatıyla ilgili merak edilenleri haberimizde derledik. Selami Şahin’in bu sabah ölen kardeşi kimdir? İşte detaylar…

Selami Şahin kimdir? Selami Şahin’in kardeşi öldü mü? İbrahim Şahin kimdir?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Selami Şahin, müzisyen, besteci, söz yazarı ve yapımcı olarak çalışan Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinden biridir. Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Türk subayı bir baba ve Mısırlı göçmen bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Selami Şahin'in müziğe olan ilgisi ilkokulda öğretmenleri tarafından keşfedildi.

Müzik kariyerine 1960'ların sonunda başladı ve ilk plağı bu sıralarda çıktı. Ancak çıkışını 1968 yılında "Sabır Taşı" single'ı ile yaptı. 1969'dan itibaren kendi şarkılarının söz ve müziklerini yazmaya başladı. İlk bestesi "Sen Mevsimler Gibisin" Altın Kelebek Ödülleri'nde Yılın Şarkısı ödülünü kazandı.

Selami Şahin kariyeri boyunca birçok hit şarkıya imza attı. 24 single, yedi LP ve 13 kaset ve CD albümü yayınladı. 1980 yılında müzik prodüksiyon şirketi "Lider Müzik"i kurarak prodüktörlük kariyerine başladı.

Selami Şahin'in müzik tarzı genel olarak Türk sanat müziği ve Türk pop müziği karışımıdır. Şarkılarında aşk, şefkat, hasret gibi temaları işlemiştir. Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan Selami Şahin, müzikseverler tarafından sevilen bir sanatçı olarak anılmaktadır.

Selami Şahin bu sabah saatlerinde kardeşinin ölümüyle yıkıldı.

selami-sahin-in-kardesi-oldu-mu-neden-selami-15745729-7281-m-001.jpg

Selami Şahin'in ölen kardeşi İbrahim Şahin kimdir?

İbrahim Şahin ile ilgili bilgiler geldikçe haber güncellenecektir. Ünlü şarkıcı Selami Şahin’in yaptığı açıklamada, Acımız büyük. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun" dedi. Kardeşiyle çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan Selami Şahin, "Kardeşim İbrahim Şahin'i kaybettik. Acımız büyük. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum