Sinan Akçıl'dan 4 kişi ile imam nikahı kıydırdığı ile ilgili haberlere gelen yorumlara sert tepki

Sinan Akçıl, katıldığı bir programda imam nikahı konusunda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Daha önce 4 kez imam nikahı kıydırdığını ve eşlerine "Boş ol" diyemediğini ve bu yüzden hala evli olduklarını söyledi.

Sinan Akçıl'dan 4 kişi ile imam nikahı kıydırdığı ile ilgili haberlere gelen yorumlara sert tepki
Yayınlanma:

Sinan Akçıl, katıldığı bir programda imam nikahı konusunda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Daha önce 4 kez imam nikahı kıydırdığını ve bu evliliklerden birkaçının yasal olarak da geçerli olduğunu belirten şarkıcı, eşlerine "Boş ol" diyemediğini ve bu yüzden hala evli olduklarını söyledi.

Bu açıklamalarıyla tepki çeken Sinan Akçıl, konuyla ilgili olarak eleştirilere cevap verdi. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve aslında kendisinin evlilik kurumuna saygılı olduğunu belirten şarkıcı, imam nikahı ile yapılan evliliklerin yasal olarak da geçerli olması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, eşlerine "Boş ol" dememesinin nedeninin, onların hayatlarına müdahale etmek istememesi olduğunu söyledi.

Sinan Akçıl'ın bu açıklamaları sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Bazıları şarkıcının evlilik kurumuna saygısızlık yaptığını düşünürken, bazıları da onun görüşlerine katıldığını dile getirdi. Ancak her ne olursa olsun, evlilik ve aile kurumunun saygın bir kurum olduğu gerçeği değişmedi.

"Eski eşim dahil 4 kişiyle imam nikahı kıydık"

Gelen yorumlara tepki gösteren Akçıl, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Bu Dini nikah haberleri beni sıkmaya başladı. İşin esprisi ile söylediğim laflar da niyetini aşmasın hiç kimsenin kalbini kırmak istemem, biz çok şükür ki Laik bir ülkede yaşıyoruz ve inancım gereği birisi resmi nikahlı eski eşim olmak üzere tüm hayatım boyunca toplam 4 kişiyle bunu yaptık, bundan da gocunmuyorum. Herkesin inancı ve değer verdiği kişiyle yasamayı tercih ettiği yol kendine aittir" dedi.

"Boş ol diyemedim"

Fenomen Danla Biliç'in Youtube kanalına katılan Sinan Akçıl, programda evlilik ve imama nikahı kıydırdığına dair itiraflarda bulundu. Şarkıcı imam nikahını çok sevdiğini ve 4 kez evlilik yaptığını söyledi. Fenomenin "İmam nikahı bağımlılığı nedir? sorusu üzerine konuşan Akçıl "Evet severim. Severiz kardeşim öyle işleri. Karşımdaki insana imam nikahından önce 'Sen benim için artık başka bir mertebedesin derim' dedim yani. Ona bakarsan 4 tane eşim var yani. 'Boş ol' diyemedim ki. Konuşmuyorlar benimle. Yüzüne karşı 3 kere 'Boş ol' demen lazım. Şimdi söyleyebilirim. 12 kere diyebilir miyim? dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.