Sinan Oğan asıl amacını açıkladı! İttifak yapmak için şartını söyledi

14 Mayıs seçimine iki gün kala ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, konuk olduğu yayında önemli açıklamalar yaptı.

Sinan Oğan asıl amacını açıkladı! İttifak yapmak için şartını söyledi
Yayınlanma:

Oğan'a, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı mı yoksa Kemal Kılıçdaroğlu'nu mu destekleyecekleri sorusu soruldu. Oğan ise bu soruya, şu yanıtladı: "Seçim ikinci tura kalırsa masaya bedavaya oturmayız. Bakanlık, cumhurbaşkanı yardımcılığı gibi taleplerimiz olacak. Olursa katılırız olmazsa, anlaşamazsak yolumuza bakacağız..."

Başka bir yayında ise Oğan, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından kendisi hakkında da iddiaların ortaya atılmasına tepki gösterdi. Oğan, "İnsanlar öyle atıyorlar. Yani atalım tutarsa diye. Çekilme filan yok. Bırakın çekilmeyi bu ikinci tur için iddiamızı sürdürüyoruz. Sinan Oğan niye çekilsin ki? Sinan Oğan Türk siyasetinde etkili bir siyasetçidir." dedi.

Muharrem İnce'ye itibar suikastı yapıldığını iddia eden Oğan, "Bu tür metotları kınıyor ve reddediyorum. Sayın İnce'nin seçmen tabanının bizim profilimize milliyetçi Atatürkçü bir aday profiline oy verebileceğini dolayısıyla istisnaları dışarda tutmak kaydıyla Sayın İnce'nin oy tabanının ana gövdesinin bize geleceğini söyleyebilirim." dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.