Suç makinesi Barış Boyun'un sağ kolu yakalandı!

Barış Boyun organize suç örgütüne yönelik İstanbul'da yapılan operasyonda, Boyun'un sağ kolu olarak bilinen Kemal Ürün yurt dışına kaçma hazırlığındayken Bolu'da yakalandı

Suç makinesi Barış Boyun'un sağ kolu yakalandı!
Yayınlanma:

Ruby isimli gece kulübünün güvenlik görevlisinin öldürülmesi, Cihan Ekşioğlu'na yönelik öldürmeye teşebbüs eylemi ile Fermas ve Rolls Rolyce isimli iş yerlerine yönelik uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen silahlı saldırı olayının azmettiricisi olduğu öğrenilen Kemal Ürün, yakalandı.

8 İLDE OPERASYON 131 GÖZALTI

Hakkında kırmızı bülten kararı olan ve İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yönettiği suç örgütüne yönelik İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon gerçekleştirdi. Boyun için çalıştığı belirlenen 131 kişi gözaltına alındı.

YURT DIŞINA KAÇARKEN YAKALANDI

Yurt dışına kaçmaya çalışan Kemal Ürün, ekiplerin teknik ve fiziki çalışmaların ardından şüphelinin E.A adına sahte kimlik düzenlediğini belirlendi.

Yurt dışına kaçmak için İstanbul'dan kara yoluyla hareket eden Ürdün, Bolu'da kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.