Trafik polislerinden sürücülere çikolata haberi

Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğun olduğu Fethiye-Antalya karayolunda polis ekipleri, sürücülere kolonya ve çikolata ikram etti.

Trafik polislerinden sürücülere çikolata haberi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Fethiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, güvenli seyahat koşullarını oluşturmak ve bayram yoğunluğuyla artan trafik kazası riskini azaltmak amacıyla denetimlerini sürdürdü.

KOLONYA VE ÇİKOLATA İKRAM EDİLDİ
Fethiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, bölgeye gelen ziyaretçileri durdurarak kolonya ve çikolata ikram etti. Ekipler, sürücülere verdiklerin dikkatli olunması gereken güzergahlar, hız kuralları ve emniyet kemeri takılması konusunda bilgiler verdiler.

Bazı sürücüler daha önce hiç uygulamaya denk gelemediklerini ve bizde bir anda endişelendik kontrol var diye, Polis çikolata ikram edince şaşırdık dediler.

İzmir'den tatil için Fethiye'ye gelen Ezgi Özdemir ise şu zamanda polisimize daha çok ihtiyacımız var. Her gün daha acı olaylar yaşıyoruz. Böyle güzel uygulama yapmaları bayramda hepimizin yüzünü güldürdü. Özdemir Allah önce onları korusun sonra bizleri korusun dedi. 

Murat Yalçın 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.