Bugüne kadar yapılan en ilginç anket: Liderler şaşkına uğrayacak!

14 Mayıs seçimlerine sayılı gün kala hangi liderin kaç oy alacağı en büyük merak konusuyken, bir araştırma şirketi ilginç bir anket çalışması yaptı. Ankette "Hangi liderle çay içmek istersiniz?" sorusuna yanıt arandı.

Bugüne kadar yapılan en ilginç  anket: Liderler şaşkına uğrayacak!
Yayınlanma:

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım başladı. 14 Mayıs seçimlerine sayılı gün kala hangi liderin kaç oy alacağı en büyük merak konusuyken, bir araştırma şirketi ilginç bir anket çalışması yaptı. Ankette "Hangi liderle çay içmek istersiniz?" sorusuna yanıt arandı. Seçime günler kala, liderlik yarışında adaylarla ilgili yapılan en ilginç anketin sonucu kamuoyuyla paylaşıldı. Katılımcıların "hangi liderle çay içmek istediğini" oyladığı anket, büyük ilgi gördü.

erooo.webp

Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir'in sosyal medya hesabından paylaştığı son anket kullanıcıların dikkatini çekti.

kilicdar.jpg

17-20 Nisan tarihlerinde 77 ilde 3002 kişiyle yüz yüze ve telefonla gerçekleştirilen araştırmada katılımcılara, "Bir akşam oturup aşağıdaki liderlerden birisi ile sohbet edip çay, kahve içme fırsatınız olsa bu hangisi olurdu?" sorusu yöneltildi.

mhp-lideri.jpg

ANKET SONUCU İSE ÇOK ŞAŞIRTTI

muharrem.jpg

Ankete katılanların yüzde 44,7'si Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtını verirken, yüzde 42,4 ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu tercih edeceğini belirtti.

merall.jpg

İki lideri de seçmeyip hiçbiri yanıtını verenlerin oranı 12,9 olarak açıklandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.