Gündüz çıkan haraç kavgası gece de sürdü!

Adıyaman'da gündüz bir grup ile esnaf arasında çıkan kavganın gerginliği gece de devam etti

Gündüz çıkan haraç kavgası gece de sürdü!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Fatih Mahallesi Sakarya Caddesi’nde toplanan esnaf yakınlarına karşıt gruptan bir kadın, silahla ateş edeceği sırada linç edilmek istendi. Güvenlik önlemi alan polis ekipleri, elinden silahını aldıkları kadını linç edilmekten kurtardı.

Caddeye bağlı sokaklardan çok sayıda silah sesinin duyulduğu mahallede, polis havaya uyarı ateşi açtı, tarafları yatıştırmak için diyafonla anons yaptı. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, esnafı ve yakınlarını kıraathaneye toplayarak, uzun süre ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 4 saatlik görüşmenin ardından kalabalığı sakinleştiren Salmaner, ekiplerin mahallede güvenliği sağlayacağını aktardı.

Bu arada, bir evden açılan ateşte Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bahçesindeki ağaçlara saçmalar isabet etti. Olayın ardından eve operasyon düzenlendi. Olayların ardından 3 pompalı tüfeğe el konuldu, 2 kişi gözaltına alındı.

 Esnaftan "haraç" istendiği iddia edildi

Bu arada, kavgaya karışan grubun, esnaftan sürekli "haraç" istediği, bazı esnafın bunu verdiği ileri sürüldü. Gündüz çıkan kavganın da bir çocuğun "haraç" almak için yanına gittiği esnaf tarafından darp edilmesinden kaynaklandığı iddia edildi. Polis ekipleri, başta Fatih Mahallesi Sakarya Caddesi olmak üzere çevrede güvenlik önlemi aldı. Adıyaman’da gündüz çıkan kavgada 8 kişi yaralanmış, 8 kişi gözaltına alınmıştı.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.