02 Eylül 2018 burç yorumları

02 Eylül 2018 burç yorumları

02 Eylül 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda ise aksaklıklara dikkat çekmekte  karışıklıklar sizden değil birlikte çalıştığınız insanlardan kaynaklanabilir. Siz işinizi yapın ve sorumluluklarınızı eksiksiz olarak yerine getirmeye çalışın. Görev değişiklikleri sizleri daha iyi bir pozisyona getirebilir. Özel yaşamınızda da şanslı enerjiler söz konusu.

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün yaşamın güzelliklerine giden kapılar size açılmışken kararsızlıklar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Özel yaşamınızda bekar Boğa’lar bugün hiç tahmin etmediğiniz bir duygusal yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Uzun bir sessizlik döneminden sonra aşk hayatınız önem kazanıyor.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün iletişimde ki  başarınız sayesinde pek çok kapıyı aralamanızı sağlayacak. Yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar olumlu da olabilir olumsuzda. Tepkilerinizi sezgilerinizin rehberliğinde ortaya koymanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise hukuksal konularda beklentilerinizin istediğiniz gibi sonuçlanacağı galibiyet kazanarak haklılığınızı ispatlayacağınız zamanlardasınız.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün özel hayatınızda olumlu gelişmelerle ruhunuzun yüreğinizin tamamen aydınlandığı harika bir gün karşılıyor sizleri.  Bir beraberlik içinde değilseniz aşk kapınızı çalabilir ya da ilişkinizi resmileştirmek için ilk adımı atabilirsiniz. Beraberliği devam eden ve problemler yaşayan Başak’lar evliliğinizi ilişkinizi kurtarabilmek var olan sorunların üstesinden gelebilmek ve aşkınızı kuvvetlendirebilmek için gökyüzü tüm gücüyle destekliyor sizleri.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek ev ve spor kazalarına işaret etmekte. Özel yaşamınızda ise; Gezegensel enerjiler yüreğinizi kalbinizi aşkla çarptıracak enerjileri barındırırken korkularınızı ardınızda bırakmayı başarmalısınız artık.

BAŞAK BURCU

Bugün her konuda sezgilerinizle ilerlemeli ve haksız eleştiriler ile karşılaşırsanız kibarlığınızı bozmadan kararlı bir tarzda tepkinizi vermelisiniz. Özel yaşamınızda ailenizi kapsayan konularda yaşanacak gelişmelerle moral bulacak eş yada sevgilinizle de mutluluğunuzu pekiştireceksiniz.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü maddi konularda ki artış ile  rahatlatacak sizleri yeni plan ve projelerinizi uygulamaya geçmeniz için cesaretinizi artacak. Özel yaşamınızda ise olumsuz görünen şartlar hayrınıza dönebilir. Sevgiyle iletişim kurmayı tercih edin ve başkalarının özel yaşamınızla ilgili konularda zihninizi karıştırmalarına izin vermeyin.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün her konuda özgürce ifade etmeniz için sizleri güçlü bir şekilde destekliyor. Devam eden bir beraberlik ya da evlilik içindeyseniz eşinizi mutlu etmek için sürpriz jestler yapabilirsiniz. Birlikte olabileceğiniz hoş aktivitelerle ilişkinizi güçlendirebileceğiniz romantizmi doyasıya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

YAY BURCU

Gökyüzü yaşamınız için gerekli olanla gereksiz olanı ayırt ederek hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Her şeyi umutsuz bir şekilde akışa bırakırsanız neye uğradığınızı şaşıracağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızda ise güvensizlikler yaratmamaya gayret etmelisiniz bugün. 

OĞLAK BURCU

İş hayatınızda daha kararlı olmalı ve söylediklerinizin arkasında durmalısınız. Özel yaşamınızda ise önemli kararlar almaktan kaçınmalı ve huzurunuzu bozacak tavırlardan uzaklaşmalısınız.

KOVA BURCU

İş hayatınızda şansınızın yardımıyla her şey istediğiniz gibi gelişecektir. Maddi konularda ki artış sizi rahatlatarak yeni plan ve projelerinizi uygulamaya geçmeniz için cesaretinizi arttıracaktır. Özel yaşamınızda ise olumsuz görünen şartlar hayrınıza dönebilir.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün mümkün olduğunca sezgilerinizle ilerlemeli ve haksız eleştirilere karşı kibarlığınızı bozmadan kararlı bir tarzda tepkinizi vermelisiniz. Özel yaşamınızda ailenizi kapsayan konularda yaşanacak gelişmelerle moral bulacak eş yada sevgilinizle de mutluluğunuzu pekiştireceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.