03 Aralık burç yorumları

03 Aralık burç yorumları

03 Aralık burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün her konuda iyimser yaklaşımlar içinde olmalı hırsınızı kontrol altına almalı kendinizi motive etmelisiniz. Özellikle iş ilişkilerinizde nefret ve kıskançlık duygunuz başınıza ciddi sıkıntılar açabilir. Özel yaşamınızda ise beklenmedik gelişmeler söz konusu. Bugün eşinizden gelecek bir mesaj sözlü bir davranış öfkeyle dolu yüreğinizi sevginin gücü ile doldurabilir ve eşinizle sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturabilirsiniz. Bekar Koçlar sizler içinde keyifli gelişmeler söz konusu aşk yüreğinizi sarabilir.

BOĞA BURCU

Bugün sizi ilgilendirmeyen hiç bir konuda fikir beyan etmemeli kimsenin avukatlığına soyunmamalısınız. Aksi halde canınızı sıkan durumlarla karşılaşabilir buna bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bugün eş ya da sevgilinize zaman ayırmalı günü her ikiniz içinde unutulmaz kılacak aktivitelerle renklendirmelisiniz. Bekar Boğalar sizlerde ışıl ışıl enerjinizle dikkat çekecek gün boyu karşı cinsin yoğun ilgisini göreceksiniz.

İKİZLER BURCU

Enerjinizi yeniden kazanmak için dinlenmeli gün içinde spor yüzme gibi aktivitelerle enerjinizi yükseltmelisiniz. Ayrıca bugün sigara gibi alışkanlıklarınızdan uzaklaşabilir zararlı davranışlarınızdan tamamen uzaklaşabilirsiniz. Evli ikizler sizlerde eşinizin hazırladığı sürpriz bir seyahat programı ile karşılaşabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Meditasyon yoga ibadet ederek ruhsal ve fiziksel enerjinizi yükselterek haftanın yorgunluğunu tamamen üzerinizden atabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızın davetini reddetmeyin olabildiğince sosyal olmalı karamsarlık duygunuzdan bir an önce ardınızda bırakmalısınız. Evli Yengeçler bugün eşiniz ile duygusal bağınızı güçlendirebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün ailenizle ilişkilerinizde onların duygularını anlayarak öfkenizi kontrol etmeli fevri tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde para alışverişlerine dikkat edin aksi halde zararlı çıkabilir hiç yoktan zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise şahane etkiler sizinle ilerlemekte bugün sonuna kadar keyfini çıkarmaya bakın.

BAŞAK BURCU

Bugün ikili ilişkilerinizde kuşkularınızla hareket etmemeli ve olabildiğince gerçekçi davranıp günü güzel geçirmeniz için her şey sizin için olumluyken düşüncelerinizle güzel enerjileri olumsuz hale getirmeyin. Ailevi konularda ise bugün para yüzünden yaşanan dargınlıklar sona erebilir herkesin iyi niyetini ortaya koyması ile ilişkileriniz yeniden keyifli bir hale gelebilir.

TERAZİ BURCU

Bugün maddi konularda fırsatlar karşınıza çıkabilir aklınızı kullandığınız takdirde kazançlı çıkacaksınız. Bugün uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızdan alacağınız bir haber ya da karşılaşma aşk hayatınızın renklenmesini sağlayacaktır. Belki geçmişte kalan bir kalp yarası AŞK ile iyileşecektir siz yeter ki cesaretli davranın.

AKREP BURCU

Bugün endişelerinizi kontrol altına almalısınız aksi halde olumsuzlukları kendinize çeker sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Bugün seyahat planlarınız varsa ufak tefek aksaklıklar yaşayabilir zor durumda kalabilirsiniz. Ailevi konularda ise şans yüzünüze gülmekte. Aşk hayatınızda da duygularınız sözlerinize yansıdığı sürece mutlu olmamanız için hiç bir sebep yok.

YAY BURCU

Bugün hiç bir konuda zihninizi meşgul etmeyin ve her şeyi iyi yönden değerlendirin ve günün ilerleyen saatlerinde yaşayacağınız güzelliklerle moral depolayın. Özel yaşamınızda ise kırgınlıkları bir yana bırakın ve bir adım atarak aşkı en güzel hali ile yaşayabileceğiniz zamanları hüzün ve öfkeyle geçirmeyin seçim sizin.

OĞLAK BURCU

Uzun bir yolculuğa çıkmak gibi bir düşünceniz varsa dikkatli davranın ve mümkünse daha sonraki bir zamana erteleyin. Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. İç sesiniz gelen değişim enerjisini içinizde hissedecek bu güzel enerjileri sevdiğiniz insanlara sevgi ile yansıtacaksınız.

KOVA BURCU

Bugün olağanüstü etkiler sizi karşılamakta. Dostlardan gelecek destekle enerjiniz yükselecek huzurlu hissedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle romantizmi en güzel hali ile yaşayabilirsiniz. Bugün kısa seyahatler gerçekleştirebilir keyifle zaman geçirebilirsiniz.

BALIK BURCU

Bugün alerjik reaksiyonlara karşı dikkatli davranın yediğinize içtiğinize dikkat edin. Ailevi konularda ise anneyle ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Kırıcı olmamalısınız. Özel yaşamınızda ise uzun süre öne hayatınızda olan aşkınızdan gelen bir telefonla şaşırabilir size söyledikleri karşısına duygusal bir yoğunluk yaşayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.