03 Ocak 2019 burç yorumları

03 Ocak 2019 burç yorumları

03 Ocak 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü aşk ve iş hayatınızda mükafatlandırıyor sizleri. Yaşamınız da yeni başlangıçlar sizleri karşılıyor. İhtiyacınız olan her şeye sahipsiniz yeter ki bunların farkına varın. Özel yaşamınızda da bitiş ve başlangıçlar zamanı. Sorunlu sizi yoran engelleyen eş ya da sevgilinizle ilişkinizi sonlandırabilir radikal kararlar alabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Gökyüzü yoğun geçecek bir güne işaret etmekte. İşlerinizi toparlayıp yenilerine yer açabilirsiniz. Çalışmak sizleri daha güçlü kılacak başarılı çıkışlarla bulunduğunuz konumun en iyisi siz olacaksınız. İnancınız güveniniz ve bilgi birikiminiz sizleri yukarılara doğru taşıyor şimdi. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle tutku ve romantizmin rüzgarında aşk dolu dizgin ruhunuzu sarıyor.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere dikkat çekmekte. Eş ya da sevgilinizle ilgili öğrenecekleriniz ona olan güveninizi tazelemenize ve ilişkinizde doğru insanı bulmuş olmanın huzuru ile daha doğru kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda ise beklediğiniz bir haberi alabilir endişelerinizin yersiz çıkması ile sevinebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün yeni başlangıçlar yeni görüşmelerle olumlu bir günü müjdeliyor sizlere. Biraz cesaret ve kararlılıkla şansınızı kazanç ve başarıya çevirebilirsiniz. Özel yaşamınız da ise eşinize olan güven ve desteğiniz onun iş hayatında başarılı olmasını sağlayacak ve ciddi bir sorunu çözüme kavuşturacak. Kararlı tutumunuzu bu yönde de ortaya koymanız her ikiniz için de doğru kararlar almanızı sağlayacaktır.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün finansal konularda çevrenizde bulunan insanlardan gelebilecek zararlara karşı temkinli olmalısınız. İşinizle ilgili konularda kimsenin etkisi altında kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Aslan’lar öfkeli ve gergin tavırlarınız size ilgi duyan kişiyi hayal kırıklığına uğratabilir.   

BAŞAK BURCU

 Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaklaşımlarınızla yeniden yapılandırmalar gerçekleştirerek başarı çıtanızı yükselteceğinize işaret etmekte. Özel yaşamınızda ise 3ncü şahıslardan dolayı yarım kalan bir aşk hikayenizle ilgili gelişmeler yaşayabilir birbirinizi sevgi ile tamamlayabilirsiniz. Evli Başak’lar sizler de eşinizden gelecek sevgi dolu yaklaşımlarla aranızda ki buzları eritebilirsiniz. 

TERAZİ BURCU

Gökyüzü gün boyu iş hayatınızı yapılandırırken yeteneklerinize iletişime önem vermenin getireceği olumlu etkileri müjdeliyor sizlere. Özel yaşamınızda ise eşinizin ruhunuzu okşayan sevgi dolu sözleri ile sorunlarınızı aşacaksınız. Bekar Terazi’ler sizlerde aşk dolu sürprizlere hazır olun bugün.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün beklemediğiniz birçok fırsatla karşılaşacağınıza işaret etmekte. İçinizde ki güçlü enerji işinizle ilgili her konuda başarılı olmanızı ve yaptığınız işe hakimiyetinizle konumunuzu daha iyi bir hale getirmenizi sağlayacak. Özel yaşamınızda ise Bekar ve birlikteliği olmayan Akrep’ler Aşk’ a adım adım yaklaşırken tereddütlerden uzak durun ve akışa ayak uydurun.

YAY BURCU

Gökyüzü bugün özel yaşamınızı ilgilendiren konuların ön plana çıkacağına işaret etmekte. Geçmişte yaşanan olumsuzluklardan uzaklaşıyor ve bunun getirdiği olgunlukla ilişkilerinizi iyileştiriyorsunuz. İşinizle ilgili konularda da son anda yaşanan iptaller sinirlerinizi bozabilir. 

OĞLAK BURCU

Enerjisi çok yoğun ve olumlu bir gün sizleri karşılamakta. Önemli iş teklifleri alabilir, Uzun zamandır çabaladığınız bir konuyu zaferle sonuçlandırabilirsiniz. İş hayatınızda hem maddi hem manevi isteklerinizi gerçekleştirebiliyor olmanın mutluluğunu doyasıya yaşayın. Özel yaşamınızda da eş yada sevgilinize vakit ayırın ve baş başa kalacağınız huzur dolu bir ortamda aşkın tüm güzel enerjisini doyasıya yaşayın…

KOVA BURCU

Bugün; öfkenizin kurbanı olabilir maddi manevi zararlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. İşinizle ilgili fevri davranışlar ani bitişleri de beraberinde getirebilir sizlere. Özel yaşamınızda ise Bekar Kova’lar sürpriz aşk itirafları ile heyecanlanabilirsiniz.

BALIK BURCU

Gökyüzü iş hayatınızda önemli görüşmelerinizi bugün gerçekleştirerek olumlu gelişmeler yaşayabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Finansal konularda eşinizden gelen destekle rahatlayacaksınız. Bekar Balık’lar bugün kendinizi çok özel hissettirecek biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşayabilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

 

    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.