09 Haziran burç yorumları

09 Haziran burç yorumları

09 Haziran burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün eski arkadaşlarınızın teklif ve önerilerini gereğinden fazla dikkate almamanız için uyarıyor sizleri maddi ve manevi zarar görüp üzülebilirsiniz. Bu günlerde var olanı koruyarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise küçük şeylere büyük tepkiler vermemelisiniz. 

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün bekar Boğa’lar için şanslı enerjileri barındırıyor. Sürprizlere hazır olun ve ön yargı ile hareket etmeyin ki mutluluğun tadını çıkartabilin. İlişkisi devam eden ve evli Boğalar da şanslı enerjilerden faydalanacaklar. Finansal konularda ise cesur adımlar atmaktan korkmamalı bilginize güvenerek kararlı olmalısınız.

İKİZLER BURCU

  Gökyüzü bugün arkadaşlarınız ile gerginlikler yaşayacağınıza işaret etmekte. Özel ailevi ve finansal konularınıza ne karıştırın ne de arkadaşlarınızın bu alanlarda yaşadıklarına karışmadan hareket edin. Özel yaşamınızda ise net ve kararlı duruşunuzdan taviz vermemelisiniz.  

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün iki yüzlü arkadaşlarınızın gerçek yüzünü göreceğiniz enerjilere işaret etmekte. Bu durumu yok saymamalı yerinde tepkilerinizi geciktirmeden ortaya koymalısınız. Aşk hayatınızda ise talihli gelişmeler sizden yana iyi değerlendirin.

ASLAN BURCU

Gökyüzü  bugün bazı arkadaşlarınızın arkanızdan çevirdiği dolapların gün yüzüne çıkması ve yaptıkları inkar eden tutumlarına şahitlik edeceğiniz gelişmelere işaret etmekte. Tepkilerinizi akıllıca ortaya koymalı ve  bu anlamda aynı tekrarların olmaması adına kararlı olmayı başarmalısınız. Aşk hayatınızda ise huzur güven sizlerle birlikte.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda sizi yanlış kararlara yönlendirebilecek kişilerin oyununa gelebileceğiniz konusunda uyarıyor. Her zamanki titizliğinizi bugün ikili ilişkilerinizde ortaya koymaya özen gösterin aksi halde finansal konularda zarar görebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin serzenişlerini görmezden gelmemelisiniz. 

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün yanlış kişilerin yaptıklarına karşı doğru cümleler ile yerinde tepkiler vermenin huzurunu yaşayacağınıza işaret etmekte. Herkesin susup seyirci kaldığı haksızlıklar karşısında bu tutumunuz takdir toplayacak sevdiğiniz kişinin de size büyük bir hayranlık ve minnetle güven duygusunu yükseltecektir. Sizi siz yapan değerlerinizden taviz vermeyin ve ilerleyin. 

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün yaşadığınız hiç bir şey için başkalarını suçlamamanız için uyarıyor sizleri. Bir anda alacağınız tepkiler ile kabul etmekte zorlandığınız şeylerle yüzleşebilir ve hataların yaşadıklarınızın tek sorumlusunun kendiniz olduğu gerçeğini sarsıcı bir şekilde kabullenebilirsiniz. Dikkatli olun ve kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapmayın. 

YAY BURCU

Gökyüzü  ticari kaygılarınızı kontrol altında tutmanız daldan dala atlamamanız için uyarıyor sizleri. Var olan işinizi yükseltmeye çalışmalı maymun iştahlı yaklaşımlardan uzak kalmalı geçmişte yaşadığınız zararları hesaplamalısınız. Özel yaşamınızda ise bugün baskın ve takıntılı davranışlar dan uzaklaşmalısınız. 

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün iş ya da özel yaşamınızda birilerini kızdırmak belki nispet yapmak için bulunacağınız davranışların size geçmişten daha fazla zarar verebileceği konusunda uyarıcı. Kaybettiklerinizi hatırlayın ve şu anda kaybedeceklerinizi hesaplayarak hırsınıza yenilmeden hareket etmeye çalışın.

KOVA BURCU

Gökyüzü duygusal konularda zorluklar ile karşılaşabileceğinize eşinizin sizin aileniz ile yaşadığınız gerginliklere duyarsız kalmasından dolayı üzülebileceğinize işaret etmekte. Ani kararlar vermemeli fakat ilişkinizde biz olabildik mi sorgusunu yapmalı fedakarlıkların sadece sizin tarafınızdan yapılıyor olmaması gerçeğinin farkına varmalı ve bunları konuşmalısınız.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün aşk hayatınızda ani kararlar hızlı gelişmeler yaşayarak evlilik söz nişan gibi sürprizler ile çevrenizde ki pek çok kişiyi şaşırtabilirsiniz. Bu durum bazı tepkilere neden olacak olsa da kalbinizin sesini dinleyerek hareket edin. Finansal konularda ise hakkınızı aramalı kimsenin sizi bu anlamda yok saymasına sessiz kalmamalısınız.

  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.