11 Şubat burç yorumları

11 Şubat burç yorumları

11 Şubat burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü başarı rüzgarlarının sizden yana esmeye başladığını müjdelemekte. İş hayatınızda maddi anlamda şansınız yükselirken ev araba iş yeri gibi yatırımlarda bulunmalısınız. Özel yaşamınızda ise evli Koç’lar düzeltmediğiniz konular üzerin de tartışmak yerine çözüm odaklı hareket edin ve aşk dolu bir adım atmayı seçin.

BOĞA BURCU

Maddi manevi özel deneyimlerle dolu bir gün sizleri karşılamakta. İş hayatınızda profesyonelliğiniz ve kendinden emin tavırlarınız bulunduğunuz ortamda hayranlık kazanarak önemli teklifler almanızı sağlayacak. Özel yaşamınızda aşkla çarpan yüreğinizle kazanan siz olacaksınız.

İKİZLER BURCU

Bugün kendinizi tahammülsüz bir ruh hali içinde bulabilir duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise umudunuzu kaybedip bittiğini düşündüğünüz bir ilişkinizle ilgili yaşanacak olumlu gelişmelerle kanayan yaranızı aşkla sarabilirsiniz. Kimin ne dediğine takılıp kalmadan sadece kalbinizin sesine kulak vererek hareket edin.

YENGEÇ BURCU

İş ve özel yaşamınızda beklediğiniz olgular istediğiniz şekilde gelişebilir. Evlilik teklifi alıp ilişkinizi resmileştirebileceğiniz gibi evli Yengeçler eşten gelecek bir jestle mutluluk bulutunun üstünde hissedebilirsiniz kendinizi. Bugün maddi olarak ta oldukça şanslı bir gündesiniz önemli bir teklif alabilir maaşınızla ilgili beklenmedik bir artış yaşayabilirsiniz. Kişisel bakımınıza zaman ayırabilir saç cilt bakımınızı bugün yaptırabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün işinizle ilgili her konuda fikir proje ve Planlarınızı uygulayabilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni bir ilişkinin içindeyseniz birlikte olduğunuz insanla daha fazla vakit geçirerek onu iyice tanımaya çalışın. Farklı yönlerini keşfederek aşkın tüm gücünü yüreğinizin derinliklerinde yaşamaya başlayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün işinizle ilgili hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirebilir kısa süre içinde fazlası ile yol alabileceğiniz imkanlara kavuşabilirsiniz. Özel yaşamınızda Beraberliği olmayan Başak’ lar sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için hiç acele etmemelisiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün çevrenizde olan birine her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakınları ile hoş olmayan diyaloglar yaşanabilir ve bu durum ilişkinizde gerginlikler yaşanmasına sebep olabilir.

AKREP BURCU

Bugün ailenizi ilgilendiren konularda hem fikir olunarak yapacağınız uygulamalar hem ilişkilerinizi kuvvetlendirecek hem de bir alım satımla ilgili yatırımın gerçekleşmesini kolaylaştıracaktır. Özel yaşamınızda ise huzursuzluk yaratan kişilere iyi bir ders verecek ve özel yaşamınızın adı gibi özel olduğunu anlamalarını sağlayacaksınız.

YAY BURCU

Bugün iş ve eğitim hayatınızla ilgili hızlı gelişmelerle karşılaşabilir aklınızı kullanarak başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Özel yaşamınızda beraberliğinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarınızı alırken yakın arkadaşlarınızdan istediğiniz desteği görememeniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bekar Yay’lar küllenmiş bir aşk yeniden alevlenebilir ve hızlı gelişmelerle ilişkinizi resmileştirme kararı alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün aşkta ve finansal konularda olumlu gelişmelere işaret etmekte. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle duygusallığınızın yoğun iletişiminiz güçlüdür. Birbirinizi her bakımdan tamamlayabiliyor olmanız sizleri birbirinize daha da yakınlaştıracaktır.

KOVA BURCU

Bugün içinizde güçlü kuvvetler hissedeceksiniz; doğru kullandığınız takdirde zayıflıklarınız güce dönüşebilir. Kibirle hareket ederseniz yenilgiler ve hukuki sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda daha profesyonel davranmayı öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kardeş ya da çok yakın arkadaşlarınız aracılığı ile alacağınız haberlerle öfkelenebilir fevri yaklaşımlarla kırıcı davranışlar içinde olabilirsiniz dikkatli olun.

BALIK BURCU

Bugün maddi manevi duygusal iradenizi ortaya koyma zamanı. Kendinizden emin cesur ve çekici tavırlarınızla olumlu ilişkiler kurar ve kendiniz için olumlu şartlar yaratabilirsiniz. Özel yaşamınızda da ilişkilerinizde ortak fikirlerde buluşmakta zorlanabilir birlikte olduğunuz insanın kişiliğine saldırı niteliğinde ki sözleri ile kırılabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.