13 Ekim günlük burç yorumu

13 Ekim Günlük Burç yorumunuz haberimizde. Bugün burcunuz sizin için ne diyor işte burç yorumları

13 Ekim günlük burç yorumu
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, bugün bir projeye devam etmek biraz beklemelisiniz. Herkes sizin kadar ileriyi garanti altına almaya istekli değil. Akıllarında ne olduğunu bulmaya çalışın, ama dikkatli olun, çok zorlamayın. Doğru zaman geldiğinde size gelecekler ve düşündüklerinizin gerçek olduğundan emin olmanızı sağlayacaklar.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, bir hedefe ulaşmak adına çevrenizdeki tüm kaynakları kullanmak için yeterince akıllısınız. Çekiciliğiniz ve ışıltılı zekanız istediğiniz şeyi elde etmenize yardımcı olacak. Fikirlerinizi doğru bir şekilde iletebildiğiniz zaman, çevrenizdeki herkese daha uygun ve ilham verici olacaktır. Bu yüzden ihtiyacınız olan şey hakkında açık, çekici ve sesli olun.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, size borçlu olan biri yakın bir zamanda sizi karşısına alıp, borcunu geri ödeyebilir. Bu sizin için bir sürpriz olabilir, ama bunu elde etmekten memnun olacaksınız. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edebilir ya da ona bir hediye alabilirsiniz. Bazı güzel rüyalar bu gece uykunuzu bölebilir. Onları yazın. Hakkınızda bir şey söylüyor olabilirler.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, bugün, size yakın olan herkese, özellikle sevgilinize karşı sıcak ve sevgi dolu hissediyorsunuz. Arkadaşlarınızla veya ailenizle biraz zaman geçirebilir ya da sevgilinizle romantik bir akşam geçirebilirsiniz. Eğer ilgilenecek evraklarınız varsa, bunu gün içinde halletmelisiniz. Kendinizi iş konusunda pratik ve iyi hissediyorsunuz, bu yüzden sorumluluklar sizi aşağı çekmeyecektir.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bugün özellikle çekici ve sağlam görünüyorsunuz. Küçük hayvanlara karşı sıcak ve sevecen hissetmeye yatkınsınız. Bir evcil hayvan sahiplenmeyi düşündüyseniz, bunu yapmak için iyi bir gün. İş ve para meseleleri iyi gitmeye devam ediyor. Bu durum uzun bir zaman sürecektir.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, bugün yakın arkadaşlara ve çocuklara karşı sıcak hissediyorsunuz. Sanata özellikle meraklısınız. Bir oyuna ya da konsere katılabilirsiniz ya da güzel sanatlardan birine başlamaya karar verebilirsiniz. Akşam, dışarı çıkın ve arkadaşlarınızla olmanın tadını çıkarın.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bugün evinizde her oda için bir bitki satın almaya karar verebilirsiniz. Hava güzel ise, yürüyüş için orman veya parka gidebilirsiniz. Bugün hemgüzellik hem de doğa özellikle çekici görünmektedir. Eviniz bundan dolayı çok daha güzel görünecek ve herkese huzur verecek.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bugün sıcak ve sevgi dolu bir iletişim size yakın birinden gelebilir. Bu bir e-posta, telefon, hatta bir çeşit hediye olabilir. Muhtemelen ondan aldığınız iyi hisleri diğer arkadaşlara ve aile üyelerine ileteceksiniz. Mahallenizde yürüyüş yapın ve tanıştığınız insanlara sıcak davranın. Bu sizi daha da iyi hissettirecek!

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, bugün elinize bir miktar para geçebilir. Bu parayı bir şekilde işiniz için, belki de işe yatırım yapmak veya kişisel projeler için kullanabilirsiniz. Kaynaklarınız söz konusu olduğunda özellikle olumlu hissediyorsunuz ve kazanma kabiliyetinize güveniyorsunuz. Böyle devam edin!

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bugün çevrenizdeki herkes için özellikle sıcak ve sevgi dolusunuz, genellikle rahatsız edici bulduğunuz insanlara karşı bile. Ayrıca özellikle çekici görünüyor ve normalden daha güvenli hissediyorsunuz. Yeni kıyafetler almak için alışverişe çıkabilirsiniz. Sanatsal fikirler sıcak gelebilir, onları hayatınıza dahil etmenin farklı yollarını düşünebilirsiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, uzun zamandır görmediğiniz biri aniden sizinle iletişime geçebilir. Bu kesinlikle hoşunuza gidecek. Bu kişi ile çok eğleneceksiniz, hatta işlerinizi onunla paylaşarak zaman kazanabilirsiniz. Çalışmanızı bitirdikten sonra birlikte akşam yemeğine çıkın. Keyifli dakikalar sizi bekliyor!

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, üzerinde çalıştığınız bir hedefe sonunda ulaşıyorsunuz. Uzun zamandır görmediğiniz bir grup arkadaş, bir araya gelebilir. Bu insanlarla haber ve fikir alışverişinde bulunmak size çok keyif verecek. Bir daha onlarla bu kadar ayrı kalmak istemeyeceksiniz.

Kaynak: Yüksek Topuklar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.