13 Kasım 218 burç yorumları

13 Kasım 218 burç yorumları

13 Kasım 218 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün  evli Koç’lar eşiniz ile iletişim kurmakta bir hayli zorlanabilir ve ciddi tartışmalar ile bitişler yaşayabilirsiniz. Olabildiğince kontrollü olmalı ve sakinliğnizi korumaya çalışarak hareket etmelisiniz. Iş hayatınızda tartışmalar söz konusu olabilir. Özellikle ortak bir projenin sorumluluğu yöneten Koç’lar bugün öfkenizi kontrol altında tutmalı fevri davranışlar içinde olmamaya her zamankinden daha fazla önem göstermelisiniz. İstek ve arzualarınıza ulaşmak için her zamankinden daha fazla çaba göstermeniz gerekecek ve kendi içsel dönüşümünüzü gerçekleştirdiğiniz oranda başarı elde edebileceksiniz.

BOĞA BURCU

Bugün iş hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeler ve maddi konularda ki rahatlamalarla kendinize güveninizi tazeleyecek daha başarılı olacaksınız. Özel yaşamınızla ilgili de sevineceğiniz gelişmeler ruhunuzu okşarken eşinizle ilişkinizi de daha iyi bir hale getirecek.

İKİZLER BURCU

Bugün İşinizle ilgili konularda ani kararlar vermemeli alışkanlıklarınızı zor da olsa değiştirmelisiniz. Ortak iş yapan İkizler yeni fikirlere açık olun. Aşk hayatınızda ciddi kararlar alacak ve duygularınızı tüm netliğiyle ifade ederek ilişkinizin gidişatını duygularınızın doğrultusunda belirleyeceksiniz. Bekar İkizler sizlerde ruh eşinizi bulabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzünün sizlere mesajı evren engin bir deniz sizde bu yolun kaptanısınız şimdi sizlere düşen gerek ilişkilerinizde gerek iş hayatınızda yolunuzu net bir şekilde belirleyip rotanızı belirlemek olacaktır. Yaşanmışlıkların verdiği olgunlukları tazelenerek hayatınıza yansıtın ve kazanın. Özel yaşamınızda ise heyecan dorukta.

ASLAN BURCU

Gökyüzü iş hayatınızda umudunuzu kestiğiniz konularda olumlu gelişmeler yaşayacağınıza işaret etmekte. Bu gelişmeler sayesinde istediğiniz yerde göreve başlayabilir ya da mahrum kaldığınız haklarınıza yeniden sahip olabilirsiniz. Özel hayatınızda ise duygularınızı ifade etmenin mutluluğunu sürmenin zamanı şimdi.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü işinizle ilgili konularda sert tutumlar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Sakin kalmalı yanlış anladığınız konularda inatçı yaklaşımlarda olmamalısınız. Özel yaşamınızda ise bugün geçmişe takılıp kaldığınız takdirde bir anda sert tartışmalar yaşanabilir. Bekar Başaklar sizler ise aşkı hiç beklemediğiniz bir nokta da bulabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün aile bireyleri ve kardeşleriniz ile sorunlar yaşayabileceğinize dikkat çekmekte. Kendi işleri ile ilgili konularda destek olmanıza rağmen bunu yok sayan tavırları sizi fazlası ile sinirlendirebilir. Özel yaşamınızda ise maddi ve manevi eş ya da sevgilinizin yanınızda yer alması sizleri fazlası ile mutlu edip rahatlatacak bugün. 

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün iş birliklerinin size finansal konularda fayda getireceğine işaret etmekte. Özellikle maddi zorluklar yaşayan Akrepler günün enerjilerini iyi değerlendirmeliler. Özel yaşamınızda ise aynı tekrarlardan yorulan ruhunuzu yeni başlangıçlar ile diriltmek için harekete geçmelisiniz. 

YAY BURCU

Parasal açıdan yaşanan olumlu gelişmeler aynı hızla harcamalarınızı da arttıracağı için yatırımlar konusunda oldukça dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise bugün gerginlikler yaşanabilir partnerinize, Daha önce uyarıda bulunduğunuz halde şu an yaşadıklarına şahit olmanız sizi sinirlendirebilir. Sakin olun ve onun bazı şeyleri yaşayarak deneyim kazandığını düşünerek yardımcı olmaya çalışan bir tutum içinde olun. 

OĞLAK BURCU

Gökyüzü iş ve özel yaşamınızda bugün hiç bir kararı keskin bir şekilde almamanız için uyarıyor sizleri. Anlık duygusal tepkiler yaklaşımlarınıza yansıdığında kendinize zarar verecek maddi manevi sorunlara yol açabilirsiniz. Sizi seven düşünen insanların iyi niyetli tavırlarının arkasında başka bir şey aramaktan vazgeçmeli bir an evvel gözünüzde ki perdeyi aralamaya gayret etmelisiniz.

KOVA BURCU

Gökyüzü maddi konularda alacağınız güzel haberler ile sevineceğinize işaret ediyor bugün. İşiniz ile ilgili kaygılarınızdan bu sayede uzaklaşabileceksiniz. Bugün taşınma yeni anlaşma gibi konularda ise ertelemeler yaşanabilir. Şikayet etmeden bekleyin bir kaç gün içinde her şey kendiliğinden yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kıskançlıkları sizleri üzebilir bugün. 

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün son derece aktif ve girişimci gelişmeler ile sevineceğiniz etkilere dikkat çekmekte zamanlamayı doğru yaptığınız da her şey kolaylıkla ilerleyecektir.  Sorun yaşadığınız kişilere karşı  gün boyunca sakin davranmaya çalışırsanız, herhangi büyük bir sorun çıkmadan yolunuzda ilerlemeniz mümkündür. Özel yaşamınızda ise 3. şahıslardan kaynaklanabilecek problemlere karşı dikkatli olmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.