13 Mart burç yorumları

13 Mart burç yorumları

13 Mart burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün iş ve özel yaşamınızla ilgili isteklerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda şans sizden yana. Bekar Koçlar sizden yaşça küçük birinin yoğun ilgisi sizi yeni bir o kadar da dikkat edilmesi gereken bir ilişki içine sokabilir. Sezgilerinizin sesine her zamankinden daha fazla kulak vererek hareket etmelisiniz.

BOĞA BURCU

Kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz. Yenilikler açık olun ve gücünüzün farkına vararak değerlendirmelerde bulunun. Özel yaşamınız da ise eşinizin yakınları sinirlerinizi bozabilir sessiz kalmayın ve rahatsızlığınızı ifade edin.

İKİZLER BURCU

Duygusal konularda hassasiyetler söz konusu. Eş ya da sevgilinizle beraberliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz korkmayın her şey sizi daha iyi şartlara ulaşmanız doğru kararlar almanız için gerçekleşmekte. Beraberliğinde problem olan İkizler ayrılıklarla özgürlüklerine huzura kavuşurken sevginin hakim olduğu ilişkiler de ise aşkın gücü kazanacak. İş hayatınızda bugün yanlış anlaşılmalara dikkat edin.

YENGEÇ BURCU

Geçmişin gölgesini ruhunuzdan arındıramadığınız sürece değişim enerjisi ne kadar kuvvetli olursa olsun yanlış seçimler yapabilirsiniz. Kendinize karşı adil olun ve yaptıklarınızı sorgulamaktan kendinizi sürekli suçlamaktan vazgeçin. Özel yaşamınızda ise; anlık kararlar tüm huzurunuzu kaçırabilecek etkiler doğurabilir. Duygularınızı dengelemeye çalışmalı aklınıza esen her şeyi duygusal yaşamınızda yapmamalısınız.

ASLAN BURCU

Bugün birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın doğrularını kabullenmekte zorlanabilir beklenti ve rahatsızlıklarınızı ifade ederken kırıcı davranabilirsiniz dikkatli olun. Gökyüzü sizleri desteklerken bitirmeniz gereken bir ilişkiyi sürdürmek sadece kendinize değil sizi gerçekten seven ve mutlu olmanızı isteyen yakınlarınızı üzmekten başka bir şeye yaramayacaktır. Özel hayatınızda değişim ve yenilenme zamanı siz rüzgara karşı koymak yerine yaprak olup rüzgara teslim olmayı seçin.

BAŞAK BURCU

Ruhunuzda ki enerji yaşamınızın her safhasında kendisini güçlü bir şekilde hissettirecek. İş hayatınızda kazançlı çıkacağınız gelişmeler söz konusu fikirleriniz kabul görecek ve her şey istediğiniz yönde şekillenmeye başlayacak. Yeter ki kararlı tavrınızı disiplinli bir şekilde sürdürebilin. İşinizle ilgili yolculuklar söz konusu olabilir tereddüt etmeden yolculukları gerçekleştirin. Yeni fırsatlar yeni insanlar tanıyarak maddi anlamda karlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Beraberliği olmayan Başaklar beraber olacağınız insanı siz seçeceksiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Kendinizi rahatlatmalı ve enerjinizi dengelemelisiniz. Yürüyüş yapın spor yapın deniz kenarına gidip n öfke kızgınlık isyan gözyaşı ne varsa haykırın ve atın yüreğinizden. Bunu yaptığınız anda üzerinizdeki büyük bir ağırlıktan kurtulacak iş ve özel yaşamınızda daha doğru değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabileceksiniz. İş hayatınızla ilgili şanslı bir dönemdesiniz girişimci davranın kazançlarınızı arttırın ve başarının keyfini sürmeye başlayın.

AKREP BURCU

Hayatınızda yenilenme arınma ve başarıya ulaşma günlerindesiniz. Eski olan her şey ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlar ve ruhunuzun derinliklerindeki gizli güçleriniz yüzeye çıkarak sizi gelişim için teşvik etmeye başlar. Mesleki konularda bugüne dek nasıl kararlar aldıysanız veya nasıl yaşadıysanız bunları yenilemek ve kuvvetlendirmek için kararlı olmalı ve bu yolda ilerlemelisiniz. Aşk hayatınızda ise güven ve sevgiyi yakalayacağınız bir gündesiniz. Duygu ve sezgilerinize güvenerek hareket edin.

YAY BURCU

İş hayatınızda ise dikkat çekecek ve bir çok teklifle karşılaşacaksınız. İş hayatınızda görüşmelerinizde plan ve projelerinizi hayata geçirme safhasında gizliliğe önem vermeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise bilinç altınızda kökünü kurutamadığınız olumsuz deneyimlerle baş etmeyi öğrenemediğiniz kendinizle yüzleşmekten kaçtığınız sürece ilişkilerinizde huzuru yakalayamazsınız. Korkularınızın üzerine gidin ve siz gücünüzle korkuları alt ederek mutlu olmayı mutluluğun keyfini sürmeyi sağlayın.

OĞLAK BURCU

İş ve özel yaşamınızda gizliliğe önem vermeli ve düşüncelerinizi öğrenme çabası içinde olanlara dikkatle davranmalısınız. İş hayatınızda ise çalışma arkadaşlarınızla enerjinizi sen ben çekişmesi ile harcamak yerine daha büyük amaçlar için harcamalı kendi bildiklerinize sıkı sıkıya sadık kalmalısınız. Özel yaşamınızda ise mutluluğunuz başkalarını fazlası ile huzursuz etmekte. Bu enerjinin mutluluğunuzu bozmasına izin vermemelisiniz.

KOVA BURCU

Bugün işinizle ilgili konularda acele etmemeli anlık kararlar almamalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde krizler yaratabilir sessiz kalmayın duygularınızı üzüntünüzü sevdiğiniz insanla paylaşmalı bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız birlikte hareket ederek var olan zorlukları aşmalısınız. Bekar Kovalar bugün rastlantılar aşk hayatınızı renklendirebilir.

BALIK BURCU

Bugün iş hayatınızda yetenek ve becerilerinizi ortaya koymalısınız tereddüt ve korkularınızı arkanızda bırakın. Ağır ilerleyen gelişmeler sizi korkutmamalı aksine güçlendiğinizin farkına varmalısınız. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik ya da evlilik içindeyseniz ve bugüne kadar var olan sorunları elinizden gelen her şeyi yapmış olmanıza rağmen düzeltemediyseniz yaşananları sorgulayacağınız ve kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Kendinize acımak ve mutsuzluğa teslim olmak yerine gerçekten mutlu ve huzurlu olabilmek için sağduyulu düşünerek adil bir karar vermelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.