16 Nisan 2019 burç yorumları

16 Nisan 2019 burç yorumları

16 Nisan 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda adımlarınızı dikkatli atmanız için uyarıyor sizleri önemli kararlarınızı vermek için uygun bir zamanda değilsiniz. Biraz daha beklemede kalmalı düşüncelerinizi netleştirdikten sonra karar almalısınız. Özel yaşamınız da ise ilişkinize zarar veren davranışlarınızdan uzaklaşacak ve kendinize öz eleştiride bulanarak doğru yaklaşımlarda bulunarak sorunlarınızın üstesinden gelebileceksiniz. Bekar Koç’lar sizler de karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacağınız bir gündesiniz.

BOĞA BURCU

Gökyüzü sizleri yaşamın her alanında desteklerken bir an önce bu şahane durumun farkına varmalı, İsteklerinize ulaşmak için harekete geçmeli ve zamanı çok iyi değerlendirmelisiniz. Yaşadığınız zorlu olaylardan sonra şans yüzünüze gülüyor acılarınızı kendinizle hesaplaşmalarınızı bir kenara bırakın yeni başlangıçlar maddi gelirlerde ki artış sizleri hayallerinize kavuşturabilecek kadar kuvvetli iken kendinize güvenin. Özel hayatınızda da durum farklı değil evliyseniz ve sıkıntılarınız varsa çözüme kavuşturacak ve aşkın keyfini çıkaracak eşinizle birbirinize destek olarak hem duygusal hayatınızda hem de iş hayatınızda birlikte başarıya yürüyeceksiniz.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü iş hayatınızda kararlarınızı başarı ile uygulamanız için destekliyor sizleri beklediğiniz maddi gelişmeler hakkınız olan her şey adil bir şekilde kolaylıkla size gelebilir. Bugün çalışma arkadaşlarınızla iletişime önem vermeli ve işinizle ilgili fikir alışverişlerinde bulunarak hareket etmelisiniz. İş arıyorsanız ve uzun zamandır olumlu bir gelişme yaşanmadıysa müjdeli haber bugün gelebilir. Özel yaşamınızda ise evli İkizler ilişkinize olan saygınızı korumak adına sakin olmalı fakat gerçekleri de görmezden gelmeden hareket etmelisiniz. Bekar İkizler geçmişte kalan bir ilişki tekrar gündeminize gelebilir, duygularınızı tartın ruhunuzda aşk varsa kendinizi sınırlandırarak mutsuzluğa hapis etmeyin.

YENGEÇ BURCU

Bugün kendinizi oldukça huzurlu ve heyecanlı bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz. Bu haliniz iş hayatınızda başarılı girişimler de bulunarak olumlu sonuçlar elde etmenize de faydalı olacaktır. Dostlarınızdan gelecek destek ve başarılı olmanız adına hiçbir karşılık beklemeden verecekleri destek sizleri cesaretlendirecektir. Kendinize güvenin ve başladığınız her işin sonunu getirmek için mücadele etmekten korkmayın. Korkularınızı alt etmeyi başardığınızda kendinize yeni bir yaşam kurmayı başarabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise iki farklı duygunun esiri olmuş hissine kapılmadan hareket etmelisiniz.

ASLAN BURCU

Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan işinizle ilgili konularda sahip olduğunuz pozitif enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Kendinize olan güvenle liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabilir yapılan görüşme ve toplantılarda birlikte çalıştığınız insanların destek ve onayını alabilirsiniz. Bu süreçte ani kararlar almaktan kaçınmalı ve her şeyi sakinlikle ele almalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı kontrol altında tutmanız oldukça güç olabilir birlikte olduğunuz insanın ısrarcı tavırları bunu daha da arttırabilir. Her ne olursa olsun sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanacak güç mücadelelerine işaret ediyor. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz, egonuzun sizi ele geçirmesine izin vermeyin ne kadar sinirlenmiş olsanız da yaklaşımlarınızda ben her şeyi bilirim edasıyla davranmamalısınız. Özel yaşamınızda ise sergileyeceğiniz kıskançlıklar kuşkucu tavırlar toparlanmak üzere olan ilişkinizi bir anda alt üst edebilir. Güven her şeyin hele hele ilişkilerin temelidir. Birlikte olduğunuz insana karşı güven duymuyorsanız başkalarından duyduğunuz en ufak şey sizi bu duruma sokabiliyorsa eğer, Durup düşünmeli ve kendinizle yüzleşmelisiniz.

TERAZİ BURCU

Özel yaşamınızda sevgiye aşka olan özleminiz sizi bu alanda da yeni arayışların içine sokabilir. Fakat asla aceleci davranmamalı ve iyice tanımadan bir ilişki içine girmekten kaçınmalısınız. Kişisel bakımınızı ve ruhsal beslenmenizi bugün yapabilirsiniz. Daha önce uzak durduğunuz meditasyon spritüel öğretiler için fırsat yaratın ve öğrendiklerinizi uygulayın. Stresli geçen günlerden sonra enerjinizi yükseltmeye fazlasıyla ihtiyacınız var. Kendinize zaman ayırın yakınlarınızla bir araya gelin fikir alışverişleri yapın iş hayatınızla ilgili kaygı ve korkularınızı paylaşın. Evli Teraziler bugün rahatsızlık duyduğunuz insanlarla karşılaşabilir onların iğneleyici sözlerinden etkilenebilirsiniz.

AKREP BURCU

Gökyüzü sezgilerin çok yoğun ve yol gösterici bir günde olduğunuza işaret etmekte. Maddi konularda beklediğiniz beklemediğiniz gelirler elde edebilirsiniz. İşinizle ilgili yenilikler söz konusu konunuza yönelik her türlü gelişmeyi takip etmeli ve mümkün olduğunca öğrenip uygulamaya çalışmalısınız. Sizler sahip olduğunuz kararlılık ve sabrınızla her şeyin üstesinden gelebilecek güçlü insanlarsınız. İlmek ilmek dokuduğunuz hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bu süreçte hedeflerinizi yükseltin. Gökyüzü bugün ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderseniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz.

YAY BURCU

Gökyüzü bugün yaşamınızın her alanına düzen getirmeniz için sizleri destekliyor. İş hayatınızda popülaritenizin artacağı şanslı bir süreçtesiniz. Yoğun bir gündem sizleri bekliyor. Disiplinli ve sistemli çalışmayı başardığınız takdirde bu yoğunluğu kazanca döndürebileceksiniz. Sezgileriniz bugün oldukça yoğundur sezgilerinizi işinizi ilgilendiren konularda özellikle kendinize rehber etmelisiniz. Mantığınızın Hayır dediği bir konuda sezgileriniz evet diyorsa sizi yanıltmayacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanı size yeterince ilgi göstermediği konusunda tatlı bir dille uyarmalı ve bu durumun sizi nedenli rahatsız ettiğini göstermekten çekinmemelisiniz. Bekar Yay’lar aşk hayatınızı her an süsleyebilir.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda yaşadığınız olayları olduğu gibi değerlendirerek öfkeli davranışlar içinde bulunmamanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık tahammülsüzlük size pahalıya mal olabilir. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların zihninizi meşgul etmesine izin vermeden, gerçekçi davranmalı ve sakinliğinizi korumalısınız. İşinizle ilgili konularda takip gerektiren konuları ihmal etmeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sizi ağırlaştıran üzen olaylara karşı yaklaşımınız öylesine pozitif ve cesurdur ki, bu durum bazı insanlar için oldukça can sıkıcı olup paniklemelerine sebep olabilir. Yeni fikirlere açık olarak atacağınız her adım başarılı sonuçları beraberinde getirecektir. Yolunuzu belirleyin ve önünüze çıkan her engeli aşıp geçin.

KOVA BURCU

Bugün sezgileriniz insanların zihninden geçen düşüncelerini dahi hissedebilecek kadar güçlüdür. İş hayatınız oldukça yoğun ve tempoludur. Randevularınıza zamanında yetişemeyebilir ve önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz. Unuttuğunuz bir ödeme zorluklar yaşamanıza sebep olabilir finansal konularda yapmanız gerekenleri kontrol ederseniz yaşanabilecek bir problemin önüne geçebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yakın bir arkadaşınızdan gelecek duygusal bir açıklama ile şok olabilirsiniz. Beraberliği devam eden Kova’lar eş ya da sevgilinizin maddi durumundan kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün kendinizi arınmış ve huzurlu hissederek yaşam sevincinizin artacağına işaret ediyor. Tıkanıp kaldığınız konularda çözümler üreteceğiniz ve bitkin ruh halinizden çıkarak enerjinizle herkesin üzerinde olumlu etkiler bırakacağınız bir gündesiniz. Şimdi dikkatinizi işinize vermeli ve bu olumlu enerjilerin yansımalarını başarılı çalışmalar yaparak değerlendirmelisiniz. İş arkadaşlarınız yakınlarınızla sevginizi doyasıya paylaşarak aranızda ki güven ve saygıyı kuvvetlendireceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın deneyimleyeceği olaylar sizi birbirinize çok daha sıkı bir şekilde bağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.