17 Haziran burç yorumları

17 Haziran burç yorumları

17 Haziran burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü aile içi meselelerinizi başkalarının yanında paylaşmamanız için uyarıyor sizleri. Anlık sinir ile sarf edeceğiniz sözler hiç beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkabilir ve oldukça zor durumda kalarak ilişkilerinizin bozulması ile zor durumda kalabilir pişman olsanız da konuşmaları dedikoduları engelleyemeyebilir zor durumda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise maddi konuları ilişkinize yansıtmamalısınız. 

BOĞA  BURCU

Gökyüzü bugün dostlarınız ile güzel vakit geçireceğiniz keyifli bir güne işaret etmekte. Değer verdiğiniz dostlarınızın hatalarını telafi edeceği barış ahenk huzur dolu bir gün sizleri karşılamakta. Özel yaşamınızda ise karşılıklı aşk huzur güven tutku dolu bir gün sizleri karşılıyor.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda gergin huzursuz hissedeceğiniz gelişmelere işaret etmekte. Kendinizi yalnız ve güven duygusundan uzak hissedebilirsiniz haksız da değilsiniz emeklerinizin sevginizin karşılığı aynı şekilde alamadığınızı düşünebilirsiniz bu durumu konuşmalı ve gerçekçi davranmalısınız.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü maddi konularda hiç kimse için olanaklarınızın dışına çıkmamanız için uyarıyor sizleri. Kendinize güvenin ve hak etmeyen hiç kimseye hayatınızı yönetme iznini vermeyin. Hak edenler ile paylaşmaya kendinizi geliştirmeye yönelmeniz gereken bu günlerin kıymetini bilmeli duygusal davranmadan ilerlemelisiniz.

ASLAN BURCU

Gökyüzü yersiz korkularınızdan uzaklaştırıyor bugün sizleri.  Pek çok şeyin korktuğunuz gibi olmadığını kararları olmanın size ne denli büyük faydalar sağladığını yaşayarak öğrenecek kendinize ve sizi seven insana daha fazla güveneceksiniz. Aşk hayatınızda ise yakınlarınızın desteğini de alacak daha cesur olup korkularınızı alt etmeyi başaracaksınız bugün.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün yolculuklarda sorunlar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Tartışmalardan uzak durun ve aynı değerlerde olmadığınız insanların sinirlerinizi bozarak sizlere hata yaptırmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin hassas olduğunu bildiğiniz konularda üstüne gitmemelisiniz.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün aşk hayatınızda mutluluğunuzu kıskanan sözde arkadaşlarınızın oyununa gelmemeniz için uyarıyor sizleri. Dolduruşa gelip hırsınıza yenilirseniz üzülürsünüz. İş hayatınızda ise disiplini elden bırakmamalısınız. Yorulsanız zorlansanız da emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün ektiğinizi biçeceğinize işaret etmekte pek çok konuda. Finansal ve özel hayatınızda yaşadıklarınızı kabullenmeli suçluyu dışarda aramak yerine iç dünyanıza yönelmeli ve bir an önce aynı tekrarların kendinize nasıl zararlar verdiğini görüp kendinizi geliştirip özgürleşmelisiniz.

YAY BURCU

Gökyüzü arkadaşlarınızdan gelecek güzel haberler ile sevineceğinize güzel şeylere ara buluculuk ederek mutlu hissedeceğinize işaret etmekte. Kendinizi sevin ve size değer verenlere güvenmekten destek olmaktan çekinmeyin. Özel yaşamınızda aşk dolu dizgin ilerlerken takıntılarınıza yenilmemelisiniz.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün hırsla hareket etmenin özel yaşamınızda olumlu gelişmelerin olumsuza dönüşeceği konusunda uyarıyor sizleri dikkatli olun ve kontrolü elden bırakmayın. Bugün yolculuklarda şanslar elde edebilir finansal ve özel yaşamınızda olumlu enerjiler ile karşılaşabilirsiniz.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün kendi hatalarınız ile yüzleşerek doğruları bularak bozulan ilişkilerinizi iyileştirebileceğinize işaret etmekte. Zararın neresinden dönseniz kardır. Üzülmeyin ve elinizden geleni yaparak gerçek dostlarınız ile ilişkilerinizi güçlendirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakınları canınızı sıkabilir.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda kimse ile yarışa girmemeniz için uyarıyor sizleri. Zarar edip zor durumda kalıp üzülebilirsiniz. Ailevi konularda ise otorite sağlamak adına haksızlıklar yapmamalı yanlış anlaşılmalara neden olmamalısınız. Özel yaşamınızda ise güven duygunuzu  karşılıklı iletişimle yükseltmelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.