17 Temmuz 2018 burç yorumları

17 Temmuz 2018 burç yorumları

17 Temmuz 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda birlikte çalıştığınız kişilerin üzerlerine düşeni yapmamaları işleri ağırdan almaları karşısında öfkelenmek yerine birlikte hareket etmeniz hepiniz için daha iyi sonuçlar vereceğini ifade etmek sinirlerinizi bozmadan iş yükünüzü hafifletmenize yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda ise geçmişle ilgili konular gün boyu zihninizi meşgul edebilir bu durumdan çıkmak elinizde dün bitti gün bugündür değiştiremeyeceğiniz yaşanmışlıklara takılıp kalmayın.

BOĞA BURCU

Bugün yakınlarınızı ilgilendiren konularda yaşanacak gelişmeler sinirlerinizi bozabilir. Ne olursa olsun sakin ve  kararlı olmalısınız. Bu haliniz çevrenizde ki bazı insanları rahatsız edecektir. Görmezden gelin ve değerlendirmelerinizin sonunda neler yapacağınızın planlarını yapın. Özel yaşamınızda ise aniden gelişen olaylar karşısında nasıl davranmanız gerektiğini belirlemekte zorlanabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

İş hayatınızda yeteneklerinizi cesurca ortaya koymalı ve bilmelisiniz ki siz bunu yaptıkça başarı  yolunuzda yeni kapılar ardı ardına açılmaya devam edecek. Sezgileriniz çok kuvvetli ve onları izlemekten çekinmeyin. Gün içinde kendinizi daha da geliştirecek yeni girişimlere açık olmalı bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz aşk hayatınızı hareketlendirecek.

YENGEÇ BURCU

Bugün uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınıza vakit ayıracak birlik ve düzeninizi kuvvetlendirerek çözümsüz kaldığınız bi çok konuda onların desteğini alarak yaşanan olumsuzluklardan uzaklaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Yengeç’ler işiniz gereği bulunduğunuz bir ortamda tanışacağınız biri aklınızı başınızdan alabilir.

ASLAN BURCU

İş ve aile hayatınızda size güvenen seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın her şeyin bir zamanı vardır. Siz yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün tüm olumsuz enerjilerden arınmak için gerekli enerji akışını yakalayacağınız olumlu etkileri müjdelemekte. Değişim ve yenilenme zamanı sizler için. Yakın çevrenizde ki herkes, Sizdeki bu hızlı gelişmenin şaşkınlığını yaşayacak. İletişime fazlasıyla önem vermelisiniz sözlerinizi itinayla seçin. Özel yaşamınızda ise kalbinizle mantığınız arasındaki ses uyum içinde olacak ve ilişkilerinize olumlu yansıyacak.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün  zekanızı ve bilginizi birleştirerek iş hayatınızda önemli kazançlı gelişmeler yaşayacağınızı müjdelemekte. Bugün şansınız oldukça hayli yükselecek yeni insanlarla tanışabilir ve yepyeni teklifler alarak farklı alanlarda da boy gösterecek çalışmaların içine girebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle yanlış anlaşılmalara bağlı gerginlikler söz konusu olabilir ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi muhafaza edin.

AKREP BURCU

Bugün yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise ilişkinizle ilgili acele kararlar vermeden sadece duygularınızla değil mantığınızı da kullanarak hareket etmelisiniz.

YAY BURCU

Bugün İkili ilişkilerinizde popülerliğinizin artacak tüm arkadaş ve özel ilişkinizde hoş sürprizler yaşayabilir ve ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Beraberliği olmayan Yay’lar aniden size karşı yoğun ilgi gösteren ve yakınlaşan insanlara karşı dikkatli davranın pişmanlık duyacağınız ve maddi anlamda zarar göreceğiniz birliktelikler söz konusu olabilir dikkatli davranın.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün fiziksel çekiciliğinizin hayranlık uyandıracağına işaret etmekte. Bu gelişme aşk hayatınızda da olumlu etkileri müjdelemekte. İş hayatınızda finansal konularda haklarınızı aramanız ve takipçisi olmanız gereken bir gündesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz zam bugünlerde gelebilir ve yeni bir terfi alarak kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

KOVA BURCU

Bugün yeni başlangıçlar yeniliklere iş hayatınızda büyük fırsatları beraberinde getirecek sizlere. Özel yaşamınızda ise, Aşk kapınızı çalabilir beraberliği devam edenler ise yersiz tartışmalardan kaçınmalı ilişkiyi zedeleyecek kıskanç tavırlardan uzaklaşmalısınız. Bekar Kova’lar yakınlarınızın vesilesi ile katılacağınız bir organizasyonda ruh eşinizi tanıma şansını elde edebilirsiniz.

BALIK BURCU

Bugün yaptığınız işte popülaritenizin yükselecek değerlendirdiğiniz takdirde çok ciddi kazanımlar elde edebilir bulunduğunuz durumdan çok daha iyi şartlara kavuşacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz cesaret ve güven sizi çok önemli noktalara taşıyacak etkilere sahip. Özel yaşamınızda ise negatif insanların etkisinde kalmadan kararlı bir şekilde ilişkinize sahip çıkarak ilerlemelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.