18 Haziran 2019 burç yorumları

18 Haziran 2019 burç yorumları

18 Haziran 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün iş ve özel yaşamınızla ilgili  önemli kararlar alabilir yol ayrımları yaşayabilir oldukça radikal kararlar alarak yeni oluşumların içinde olabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılarınız varsa oldukça şanslısınız. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz. bekar Koç’lar sizden yaşça büyük bir insanın yoğun ilgisi ile karşılaşabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz.   Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz ister iş ister aileniz olsun tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz bunu aklınızdan çıkarmayın. Özel yaşamınız da ise eşinizin tutarsız davranışlarına tepki vermeden hareket edin.

İKİZLER BURCU

İşinizle ilgili konularda rakiplerinizin önüne geçebilir önemli bir terfi alabilir kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz korkmayın her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan İkizler ayrılıklarla özgürlüklerine kavuşacaklar.

YENGEÇ BURCU

Geçmişin gölgesini ruhunuzdan arındıramadığınız sürece değişim enerjisi ne kadar kuvvetli olursa olsun yanlış seçimler yapabilirsiniz. Kendinize karşı adil olun ve yaptıklarınızı sorgulamaktan kendinizi sürekli suçlamaktan vazgeçin. Özel yaşamınızda ise ; Anlık kararlar tüm huzurunuzu kaçırabilecek etkiler doğurabilir. Duygularınızı dengelemeye çalışmalısınız.

ASLAN BURCU

İş arkadaşlarınızdan birinin olumsuz davranışlarıyla karşılaşabilir ve haksız eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun ve hakkınızı ulu orta değil bire bir konuşarak arayın.  Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın hesap sorar şekilde davranışlarda bulunması öfkelenmenize sebep olabilir. Gökyüzü sizleri desteklerken bitirmeniz gereken bir ilişkiyi sürdürmek sadece kendinize değil sizi gerçekten seven ve mutlu olmanızı isteyen yakınlarınızı üzmekten başka bir şeye yaramayacaktır.

BAŞAK BURCU

Ruhunuzda ki enerji yaşamınızın her safhasında kendisini güçlü bir şekilde hissettirecek. İş hayatınızda kontrollü davrandığınız sürece her şey istediğiniz yönde şekillenmeye başlayacak. Yeter ki kararlı tavrınızı disiplinli bir şekilde sürdürebilin. İşinizle ilgili yolculuklar söz konusu olabilir tereddüt etmeden yolculukları gerçekleştirin. Yeni fırsatlar yeni insanlar tanıyarak maddi anlamda karlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Beraberliği olmayan Başak’ lar beraber olacağınız insanı siz seçeceksiniz.

TERAZİ BURCU

İçinizde biriken isyan duygusunun yarattığı baskıdan bir an evvel kurtulmanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde ruhsal sağlığınız ciddi anlamda bozulabilir. Kendinizi rahatlatmalı ve enerjinizi dengelemelisiniz. Yürüyüş yapın spor yapın deniz kenarına gidip bir çay için ve içinizde biriken öfke kızgınlık ne varsa haykırın ve atın yüreğinizden. Bunu yaptığınız anda üzerinizdeki büyük bir ağırlıktan kurtulacak iş ve özel yaşamınızda daha doğru değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabileceksiniz.

AKREP BURCU

Hayatınızın tüm alanlarında yenileşmeye ve dünyaya damganızı vurmaya başlayabilirsiniz. Eski olan her şey ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlar ve ruhunuzun derinliklerindeki gizli güçleriniz yüzeye çıkarak sizi gelişim için teşvik etmeye başlar. Mesleki konularda bugüne dek nasıl kararlar aldıysanız veya nasıl yaşadıysanız bunları yenilemek ve kuvvetlendirmek için kararlı olmalı ve bu yolda ilerlemelisiniz.

YAY BURCU

İş hayatınızda ise dikkat çekecek ve bir çok teklifle karşılaşacaksınız. İş hayatınızda görüşmelerinizde plan ve  projelerinizi hayata geçirme safhasında gizliliğe önem vermeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise bilinç altınızda kökünü kurutamadığınız olumsuz deneyimlerle baş etmeyi öğrenemediğiniz kendinizle yüzleşmekten kaçtığınız sürece ilişkilerinizde huzuru yakalayabilmeniz güç.

OĞLAK BURCU

İş ve özel yaşamınızda gizliliğe önem vermeli ve düşüncelerinizde kararsızlıkların gölgesinin düşmesine izin vermemeniz gereken zamanlardasınız. Yakın çevrenizde yaptığınız işle ilgili baskı altında tutulduğunuz düşüncesi kalmakla gitmek arasında bocalayabilir anlık öfkelerle pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz. Enerjinizi sen ben çekişmesi ile harcamak yerine daha büyük amaçlar için harcamanız kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır.  Sağlığınıza da her zamankinden daha hassas davranmalısınız.

KOVA BURCU

Bugün önemli yatırımlar gerçekleştirmemeli bankalar vergi daireleri gibi resmi kurumlarla ilgili konularda dikkatli davranarak hesabınızı bilerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde karabulutlar gibi dolaşmasını istemiyorsanız duygu ve düşüncelerinizi sevdiğiniz insanla paylaşmalı bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız birlikte hareket ederek var olan zorlukları aşmalısınız.

BALIK BURCU

Uzun süren bir beraberlik ya da evlilik içindeyseniz ve bugüne kadar var olan sorunları elinizden gelen her şeyi yapmış olmanıza rağmen düzeltemediyseniz yaşananları sorgulayacağınız ve kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Kendinize acımak ve mutsuzluğa teslim olmak yerine gerçekten mutlu ve huzurlu olabilmek için sağduyulu düşünerek adil bir karar vermelisiniz. İş yaşamınızda ise yetenek ve becerilerinizi ortaya koymanız gereken zamanlardasınız.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.