18 Mart 2019 burç yorumları

18 Mart 2019 burç yorumları

18 Mart 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün parasal konularda şanslı bir gündesiniz. Gelirinizin hızla arttığı bu dönemi akıllıca değerlendirmeli ve yatırım planları yapıp gerçekleştirmelisiniz. İşinizle ilgili yükselişin başladığı bu dönemde son derece dikkatli olmalı ve rakiplerinize karşı tedbirli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise iç sesinizin birlikte olduğunuz insanın sizden gizlediği bir şeyler olduğunu fısıldıyorsa, Bunu onunla paylaşmalı ve huzursuzluğunuzu paylaşmalısınız.

BOĞA BURCU

Bugün kendinizi daha huzurlu ve keyifli hissederek güne başlayacaksınız. Duygusal konularda ise şanslı ve romantik gelişmeler söz konusu. Bekar Boğalar hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün aşk hayatınızı etkileyecek olaylara işaret etmekte. İlişkisi devam eden İkizler için dışarıdan gelecek etkilere çok açık bir gündesiniz. Her söylenene kulak asarsanız büyük krizler yaşayabilirsiniz. Bekar İkizler sizlerde bugün hızla başlayan hızla biten ilişkiler yaşamak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ BURCU

Bugün kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alacak mutluluğu yakalayacaksınız. Gün sizin gününüz aşkın güzelliği ruhunuza bedeninize yansısın bırakın kıskanç insanlar kendi fenalıklarında boğulsunlar.

ASLAN BURCU

Gökyüzünden size yansıyan etkilerle bugün İlişkilerinizde köklü değişiklikler yaşamanıza sebep olabilir. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz korkmayın her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan Aslanlar ayrılıklarla özgürlüklerine huzura kavuşurken sevginin hakim olduğu ilişkiler de ise Aşkın gücü kazanacak.

BAŞAK BURCU

Bugün aşk hayatınız önem kazanmakta, bugünlerde yeni bir ilişkiye adım attıysanız bu ilişki size ve birlikte olacağınız insana zararlar getirebilir. Yine evli ve uzun süredir beraberliği olan Başaklar geçmişte kalan sevgiliye özlem haberleşme isteği ve yeni arayışlar içine girme gibi durumlara karşı zayıf duygular içinde olmamalısınız. Anlık kararlar tüm huzurunuzu kaçırabilecek etkiler doğurabilir. Duygularınızı dengelemeye çalışmalı aklınıza esen her şeyi duygusal yaşamınızda yapmamalısınız.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün, mücadeleci yönünüzün ön plana çıkacağına işaret etmekte. Ailenizi ilgilendiren her konuda cesur davranışlar içinde bulunarak rahatsızlık duyulan bağlayıcı konulara karşı etkili önlemler alacağınız bir süreçtesiniz. Aile bağlarınız her zamankinden çok daha kuvvetli bir hal alacak. Zihninizde uzun süredir planladığınız bir çok şeyi gündeminize alarak uygulayacaksınız. Huzuru yakalayacağınız özel bir gündesiniz.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün karamsar bir ruh halinde olup sorunlarla mücadele etmek yerine teslim olmayı seçtiğiniz sürece hem kendinize hem ilişkinize haksızlık etmekten başka bir şey yapmayacağınız konusunda uyarıyor sizleri. Zihninizi boşaltmalı kalbinizin sesine kulak vererek hareket etmelisiniz. Beraberliği olmayan Akrepler yeni fırsatlar yeni insanlar tanıyarak maddi anlamda karlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

YAY BURCU

Hızlı düşünüp doğru kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bilinç altınızda kökünü kurutamadığınız olumsuz deneyimlerle baş etmeyi öğrenemediğiniz kendinizle yüzleşmekten kaçtığınız sürece ilişkilerinizde huzuru yakalayabilmeniz güç. Birlikte olduğunuz insanında desteği ile kendi engellerinizi aşabilecek güçtesiniz ilk adımı atın arkası gelecektir.

OĞLAK BURCU

Bugün yaşadığınız gelişmeler uzun zamandır yaşadığınız problemler üzerinde aşka olan bakış açınızın daha da derinlik kazanmasına sebep olurken ilişkiniz için mücadele edecek ve beraberliğinize sahip çıkacak var olan sorunları karşılıklı anlayışla aşabileceksiniz. Bekar Oğlaklar sizin için özel hayat oldukça riskli evli ya da başka biri ile birlikteliği devam eden birinin yaşamınızda yer alma isteği size bir an için cazip gelse de sonrasında neler olabileceğini düşünerek hareket etmelisiniz.

KOVA BURCU

Bugün doğru zamanda doğru yerde olmanın mucizelerini deneyimleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gerçeklerle görmek istedikleriniz arasında ki farkı fark ederek kabulleneceğiniz ve kabullenemeyeceğiniz konular için kararlar alacaksınız. Fakat kararlarınızı tek taraflı olarak değil birlikte olduğunuz insanın da görüşlerine yer vererek almanız ilişkinize yeni bir boyut kazandırabilir.

BALIK BURCU

Bekar Balıklar ilişkinizde sıkıntılar söz konusu olsa da büyütmemeli bu dönemi bir geçiş süreci olarak değerlendirerek hareket etmeli ve her şeyden önemlisi şu an yaşamınızda olan kişi’yi olumlu ya da olumsuz yönde geçmiş dönemde yaşadığınız birlikteliklerle kıyaslamadan hareket etmelisiniz. Uzun zamandır yaşanan biri bitmeden diğerinin başladığı zorlayıcı olaylar ruhunuzu oldukça yordu. Sizler için iyileşme ve küllerinizden yeniden doğma zamanıdır şimdi. Sağlığınıza dikkat etmeli ve aldığınız kararları uygulamalı sizi üzen yaralayan ve bunu adet haline getiren kişileri yaşamınızdan uzaklaştırmayı başarmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.