20 Ağustos burç yorumları

20 Ağustos burç yorumları

20 Ağustos burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

Koç Burcu

Bugün sürprizler ve ani değişiklikler meydana gelebilir. Bulunduğunuz ortamda şaşırtıcı kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve dikkatinizi farklı konulara yöneltebilirsiniz. Ayrıca siz de tarzınız ve davranışlarınız ile çevrenizi şaşırtabilir ve dikkat çekici olabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınızın yükseldiği bir dönemdesiniz. Bulunduğunuz ortamı ve ilgilendiğiniz konuları değiştirebilirsiniz veya çevrenizi değiştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz.

 Boğa Burcu 

Bugün dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve sorumluluklarınız ile ilgileneceksiniz. Bu arada isteklerinizin değiştiğini düşünebilirsiniz. Karşılaştığınız kişilerin davranışlarını dikkatle inceleyebilirsiniz ve daha önce sizi rahatsız etmeyen bazı konulardan rahatsız olduğunuzu anlayabilirsiniz. Aslında toplumsal değerler ve önemsediğiniz kişilerin davranışları üzerinizde baskı duygusu uyandırabilir ve içinde bulunduğunuz koşulları tamamen değiştirmek isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu

Yoğun duygular ile güne başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Sürprizler hem şaşırtıcı, hem de heyecan verici olacak. Ani değişiklikler meydana gelebilir ve siz bu durumdan rahatsız olmak yerine kendinizi daha özgür hissedeceksiniz. İlginç kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve sürpriz aşklar yaşayabilirsiniz. Özgür aşklar ilginizi çekiyor ve hayata bakış açınızın değiştiğini hissediyorsunuz. Bu arada çocukluk günlerinizi ve ilk aşkınızı hatırlayabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Bugün dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız ve sorumluluklarınız ile ilgileneceksiniz. Bazı gelişmeler yaşam enerjinizi yükseltecek ve sorunlar ile başa çıkacak gücün içinizde uyandığını hissedeceksiniz. Sabırlı ve kararlı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de önemli kişileri etkileyebilirsiniz. Ayrıca siz de karşılaştığınız ciddi tavırlı ve kuvvetli kişilerden etkileneceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterebilirsiniz ve büyüklerinizin desteğini alabilirsiniz.

Aslan Burcu

Bugün olumsuz pek çok düşüncenizden uzaklaşacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Hayatınızda ki insan korku kaygı ve geçmişte yaşanan pek çok olumsuz izi silmenize yardımcı olabilir sevgisi ve önerileri ile bu sayede kendinizi geliştirecek ve pek çok krizi aşabileceksiniz.

Başak Burcu

Heyecan ve huzursuzluk hissederek güne başlayabilirsiniz. Özellikle önemsediğiniz kişiler ile yapacağınız görüşmeler öncesinde farklı bir heyecan hissedebilirsiniz. Fakat sabırlı ve sakin davranmayı başaracaksınız ve heyecanınızı çevrenize yansıtmayacaksınız. Değer verdiğiniz konular ile ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yapıcı ve kararlı tavırlarınız ile hem büyüklerinizin takdirini kazanacaksınız

Terazi Burcu 

Ani değişiklikler sizi heyecanlandırabilir. Farklı çevreler, alıştığınızın dışındaki ortamlar ve marjinal kişiler sizi rahatsız etse bile duygularınızın değiştiğini hissedeceksiniz ve olaylara farklı açılardan bakacaksınız. Yenilikler, farklı organizasyonlar ve ilginç çevreler dikkatinizi çekiyor. Ayrıca özgür ilişkiler size çekici gelebilir ve birden bire başlayan aşk maceraları yaşayabilirsiniz. Bu arada elektrikli cihazlar ve elektronik aletler kullanırken tedbirli olmalısınız.

Akrep Burcu

Bugün dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Evlilik, ortaklık veya sorumluluk gerektiren ciddi konular sizi hem korkutabilir, hem de sorumluluk almaya talip olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları tamamen değiştirmek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Sorunları büyütmeyin ve stratejinizi gözden geçirin. Baskı duygusu hissettiğiniz konuya farklı açılardan bakabilirsiniz ve yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz.

Yay Burcu 

Duygularınızın dalgalanacağı bir gün. Karşılaştığınız ilginç kişiler sizi heyecanlandırabilir ve olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz. İlginç fikirler ve değişik görüşler ilginizi çekecek ve dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Çocukluk günleriniz, anneniz ile birlikte yaşadığınız olaylar ve içine doğmuş olduğunuz kültür ve gelenekleri gözden geçirebilirsiniz. Hayata ve olaylara sizden daha farklı bakan ve yaşayan kişiler ile karşılaşmak sizi özgürleştirecek ve yaratıcılığınız uyanacak.

Oğlak Burcu

Bugün dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yeni stratejiler yapacaksınız. Bu arada karşılaştığınız ani değişiklikler rahatsız olabilirsiniz. Ayrıca bildiğiniz ve güvendiğiniz durumun değiştiğini düşünebilirsiniz ve bunun rahatsızlığını hissedebilirsiniz. Fakat yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve zorluklar ile başa çıkabilecek gücü içinizde hissediyorsunuz. Sabırlı ve kararlı tutumunuz ile güçlü kişileri etkileyeceksiniz ve beklediğiniz desteği alacaksınız.

Kova Burcu

Gökyüzü bugün kiminle nerede ne konuştuğunuza çok dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. İyi niyetli olmayan kişiler söylemlerinizi çok farklı şekilde sevdiğiniz bir yakınınız ya da dostunuza anlatarak ilişkilerinize zarar gelmesine neden olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle vakit geçirmeli onun sizden daha fazla ilgi beklemesini şımarıklık olarak nitelendirmemelisiniz.

Balık Burcu

Bugün yakınlarınızın sağlık sorunları üzülmenize ve hayatta her şeyin anlık gelişmelere bağlı olduğuna daha derinden idrak etmenize neden olabilir. Ertelediğiniz yok saydığınız ne denli fazla şey olduğunu fark ederek hayatınızın tamamını yeniden düzenleme kararı alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.