22 Mayıs 2019 burç yorumları

22 Mayıs 2019 burç yorumları

22 Mayıs 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün kardeşleriniz ile sorunlar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Bu aile için bir mal paylaşımı ile ilgili bir durum olabilir sakin ve yapıcı bir tutum içinde olursanız pişman olmazsınız. Özel yaşamınızda ise hassas davranışlar birlikte olduğunuz insanın kalbini fetih etmeniz için yeterli olacaktır.

BOĞA BURCU

Bugün anneniz ile gerginlikler yaşanabilir yaptıklarınız ile ilgili haksız eleştiri ve yorumları sizleri incitebilir ne olursa olsun sakinliğinizi koruyarak hareket etmeye gayret edin haklı olsanız bile. İş ilişkilerinizde ise açık görüşlü olmalı yeni fikir ve projelerin içinde yer almaktan korkmamalısınız.

İKİZLER BURCU

Bugün aileniz ile ilgili konularda sağ duyu sizlere çok şeyler kazandırabilir en azından zarar gördüğünüz şeyleri kontrol altına alabilirsiniz. İş hayatınızda ise bahaneleri bir yana bırakıp üretici olmalısınız var olanı kaybetmek istemiyorsanız eğer.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü duygularınızı dengelemekte zorlanacağınız bir güne işaret etmekte. Maddi manevi  pek çok şeyi kafanızda kurgulayıp sorunları büyütmek yerine iyi olana odaklanıp zihninizi rahatlatın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin söylemlerinde samimiyetsizlik aramamalısınız.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda büyük bir sorununuzun çözüme kavuşacağını müjdeliyor sizlere. Kazanmaya daha aktif ve etkili olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Aşk hayatınızda ise kıskanıldığınızı fark etmeniz ilişkinizi koruyup kollayan tavrınızı netleştirecek.

BAŞAK BURCU

Bugün aile içi meselelerde sorunlar yaşamanız olası anlayışsız ya da inatçı bir tavır yaşananları daha da içinden çıkılmaz bir hale getirebilir dikkat edin. İş ve özel hayatınızda ise hırçın yaklaşımlarınızı telafi edeceğiniz pozitif enerjileri iyi değerlendirin.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün sizden yaşça büyük insanların canınızı sıkabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Dikkatli olun ve motivasyonunuzu kaybetmeyin hiç bir konuda. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin desteğini alacak kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

AKREP BURCU

Gökyüzü ticari ve resmi işlerinizde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Dolandırılabilir bir anda hukuki sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. İş ilişkilerinizde buna bağlı kopmalar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

YAY BURCU

Gökyüzü iş hayatınızda netleşmeyen konularda yaşanacak gelişmeler ile sevineceğinize işaret etmekte. Duygusal hayatınızda ise aklınızı başınızdan alacak biri ile karşılaşabilir daha önce hissetmediğiniz duyguların harmonisini deneyimleyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda özellikle resmiyetle alakalı işlerinizde geçmişe bağlı sorunlar yaşayabileceğinize işaret etmekte soğukkanlılığınızı kaybederseniz zararınız büyüyebilir dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise ilişkinizde yaşanan sorunlardan kaçmak için arayışlara girerseniz hiç beklemediğiniz gelişmeler ile uğraşabilirsiniz.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün duygusuz hareket etmenin size zarar vereceği konusunda uyarıcı. İş ve özel yaşamınızda ki ilişkileriniz bu yüzden bozulabilir üzülseniz de kırdığınız kalpleri kazanamayabilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi olumsuz olandan uzaklaştırmalı kendinizi geliştirmelisiniz.

BALIK BURCU

Bugün maddi konularda olanaklarınızı zorlamamalısınız birilerini memnun etmeye çalışırken kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız nankörlükleri hatırlayın ve kendinizi frenleyin. Özel yaşamınızda romantik gelişmeler ile mutlu olabileceğiniz bir gündesiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.