24 Mayıs 2019 burç yorumları

24 Mayıs 2019 burç yorumları

24 Mayıs  2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün mideniz ile ilgili hassasiyetler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Beslenmenize dikkat etmeli aşırı yorgunluğu önemsemelisiniz. İş hayatınızda ise bugün sizi anlamamakta ısrarlı kişiler ile çalışmakta ısrarcı olmamanız faydanıza olabilir. Özel yaşamınızda ise bekar Koçlar sevindirici gelişmeler ile karşı karşıyalar.

BOĞA BURCU

Bugün maddi konularda kaygılarınızı tamamen sevince kazanca çevirecek enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yönetici gezegeniniz Venüs burcunuzda ilerlerken hem maddi konularda da hem de aşk hayatınızda korkularınız alt olup hayal ettikleriniz gerçekleşmeye başlıyor şükredin kendinize ve size güvenenlere inanarak hareket edin. Küllerinizden yeniden doğduğunuz bu özel dönemi iyi değerlendirin.

İKİZLER BURCU

Güneş burcunuzda ilerlerken maddi manevi yenilenip tazeleniyorsunuz her bakımdan. İkili ilişkilerinizde huzur hakim olmaya başlarken iş ve eğitim hayatınızda da talihsiz süreçten hızla uzaklaşıyorsunuz. Bugünlerde arkadaşlık ilişkileriniz önem kazanmakta iki yüzlü kişileri fark edecek hayatınızdan uzaklaştırmayı başarabileceksiniz.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün aceleciliğinizden kaynaklı sorunların iş hayatınızda streslere neden olabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Sakin olun elinizden geleni yapın ve beklemenin size bir şey kaybettirmeyeceğinin farkına varın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin geçmişi ile ilgili ortaya atılan iddialar sinirlerinizin gerilmesine neden olabilir.

ASLAN BURCU

Gökyüzü maddi konularda sizi suiistimal etmeye meyilli kişilere dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri dikkatli olun ve güçlü sezgilerinizin gerçekleri görmeniz adına size rehberlik etmesine izin verin. İş hayatınızda ise gergin çalışma arkadaşlarınıza tahammül etmekte zorlanabilirsiniz bugün. Aşk hayatınızda ise ne kadar şanslı olduğunuzu hissedecek aşkı sahiplenip kalbinizi ruhunuzu aşkla besleyip aşka emek vererek yücelteceksiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün arkadaşlarınızın ailevi meselelerine karışmamalısınız. Üzücü durumlar yaşanabilir yardımcı olmaya çalışırken suçlanabilirsiniz dikkatli olun. İş hayatınızda ise bugün entrikalar ile karşılaşmanız olası öfkeye sarılmak yerine olanı biteni anlamaya gayret edip kontrolü sağlamalısınız. Özel yaşamınızda ise her şeye bir mana bulur yaklaşımlarda olmamaya dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün iş ya da eğitim hayatınız ile ilişkili sınavlarda stres yapmadan hareket ederseniz başarının beraberinde geleceğini müjdeliyor sizlere. Parasal konularda ise arkadaşlarınızın söylemleri sizleri yanılgıya düşürebilir bu konuları özel yaşamınız dışında ki kişiler ile paylaşmamalısınız.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün alerjik reaksiyonlara karşı hassasiyetinizin yüksek olacağına dikkat çekmekte. İş ve ailevi konularda ise ortaklaşa alacağınız kararlardan faydalar görebilir ciddi bir sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bugün yalanların ortaya çıkması yanlış insana değer vermiş olmanın pişmanlığını yaşatabilir sizlere.

YAY BURCU

Gökyüzü finansal konularda kredi başvurusu ya da yatırımlar ile ilişkili konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Ailevi konularda ise yakınlarınızın uyarılarını dikkate almalı özel yaşamınız da rahatsızlık duyacağınız şeyleri birlikte olduğunuz kişiye yaşayatmamalısınız.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda duygusal gelişmeler ile sevineceğinize işaret etmekte. Sevildiğinizi anlayacak kuşku ve kaygılarınızdan uzaklaşacaksınız. İş hayatınızda ise bugün sizden saklanan gerçekleri öğrenerek aleyhinize yaşanan şeyleri lehinize çevirebilirsiniz.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda beklenmedik zararlar yaşayabileceğinize işaret etmekte bu maddi ya da hukuki bir sorun olabilir emeğinizin karşılığını alamadığınız gibi bu tarz zorluklara isyan edebilirsiniz. Her ne olursa olsun sakin olmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizin soğuk davranışları karşısında şaşırabilirsiniz bugün.

BALIK BURCU

Bugün aileniz ile ilgili dedikoducu arkadaşlarınıza dikkat etmeli ailevi sırlarınızı mahrem olanı 3. şahıslar ile paylaşmanın bu gibi kişileri cesaretlendirdiğini kabullenmelisiniz. İş hayatınızda ise mesai arkadaşlarınız ile tartışmalardan uzak durmanız size artılar kazandıracaktır. Özel yaşamınızda ise anlayıştan uzak suçlayıcı yaklaşımlar ile karşılaşabilirsiniz.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.