26 Mart 2019 burç yorumları

26 Mart 2019 burç yorumları

26 Mart 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün kendinizi oldukça gergin çatacak yer arayan bir ruh hali içinde bulabilirsiniz. Yalnız kalma ihtiyacınız oldukça yüksek olacağından ikili ilişkilerinizde tahammülsüz davranışlar sergileyebilir ve ilişkilerinizi zedeleyecek kelimeler sarf edebilirsiniz. Öncelikle sakin olmayı başarmaya çalışmalı ve öfkenizi kontrol altına almaya çalışmalısınız. Finansal konularda beklediğiniz olumlu haberi bugün alabilirsiniz. İkili ilişkinizde duygusal tepkileriniz birlikte olduğunuz insanla gerginliklere sebep olabilir. Tepki vermek yerine duygularınızı hissettiklerinizi tüm netliğinizle ifade edin ve sizi anlamaya çalışmasını isteyin. Sizi rahatsız eden konulara tek başınıza çözüm aramaktansa birlikte değerlendirmeler de bulunmak içinde bulunduğunuz durumu düzeltebilmek için çok daha etkili bir yoldur.

BOĞA BURCU

Bugün gelişen olaylar var olan sıkıntılarınızı hafifleterek daha sağlıklı kararlar alabilmenizi sağlayacaktır. Yaşadığınız gergin olayların hayatınızın geneline yayılmasını önlemek tamamen sizlerin iradesinde. Ya bu iradeyi gösterip yaşanacak güzel gelişmeleri akıllıca değerlendirir ve yeni bir başlangıç yapmayı seçer ve ilk adımı cesaretle atar bir başlangıç yaparsınız. Bu şanslı süreci akıllıca değerlendirmeli yüzünüze gülen şansa şükretmelisiniz. Hızla ilerleme kaydedeceğiniz bu süreç içinde bazı insanların imalı sözleri ve kıskançlıkları ile karşılaşabilirsiniz hiç birine aldırmayın ve yolunuza bakın. Siz bunu fazlasıyla hak ettiniz. Maddi konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun getirdiği güvenle risk içeren yatırım ve harcamalardan uzak durmalısınız. Bu dönemde yaşamınızın her alanında dürüst ve şeffaf olmayı seçerseniz. Evren sizi iş ve özel hayatınızda fazlasıyla mükafatlandıracaktır.

İKİZLER BURCU

Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetli sezgilerinizde fazlasıyla yoğun ve yol göstericidir sizler için. Yaşayacağınız olaylar konusunda sizlere rehberlik edebilecek bu özelliğinizi önemsemelisiniz. Aile ilişkilerinizde var olan gerginlikleri daha fazla uzatmadan yapıcı tutumlar sergilemek sizi de içinizde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan kurtaracaktır. İş hayatınızda yapmakta olduğunuz bir girişimi engellemek için birlikte çalıştığınız bazı insanların entrikalarıyla karşı karşıya kalabilir ve haklılığınızı ispatlamak durumunda kalabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı ve ikili tartışmalara girmeden bu olayların arkasında kimin olduğunu bulmaya yönelmelisiniz. Bu süreçte işinizle ilgili gelişme ve yenilikleri çok iyi değerlendirmelisiniz.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü enerjiler iş hayatınızı ilgilendiren konularda ön plana çıkmanız için sizleri destekliyor başkalarının ne söylediğine aldırmadan kendinize ve yaptığınız işteki profesyonelliğimize güvenerek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Yaşam arzunuzun kuvvetlendiği, yaptırım gücü ve enerji düzeyinizin güçlendiğini hissedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise siz kendinize hak ettiğiniz kıymeti vermezseniz başkalarının vermesini nasıl beklersiniz? Yeni bir ilişkinin içinde olanlar karşınızda ki insanı yeterince tanıdığınızı düşünüyor ve kalbiniz mutlu olduğunuzu fısıldıyorsa, duygularınızı ifade etmekten ve aşkınıza sahip çıkmakta tereddüt etmeden güvenle hareket edin.

ASLAN BURCU

Bugün yeni insanlarla tanışabilir oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. İş hayatınızda ise mücadeleniz her ne ile ilgili ise haklılığınızdan eminseniz ve seçtiğiniz yolun doğru olduğuna inanıyorsanız gereksiz korkularla kendinizi huzursuz etmekten vazgeçmelisiniz. Bugün duygusal konularda fazlasıyla hassas davranabilirsiniz. Bir beraberliğiniz söz konusuysa zamanında konuşmaktan çekindiğiniz rahatsızlıkların patlamasını bugün tartışmalarla gündeme taşıyabilirsiniz. Bunu yapmak yerine uygun bir konuşma ortamı hazırlayarak birlikte olduğunuz insana konuşmanız gerektiğini ifade edip sakinlikle yaklaşırsanız ilişkiniz ve sizin için çözümlenemez diye düşündüğünüz konular bir daha tekrar etmemek üzere ortadan kalkacaktır.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün maddi durumunuzda gerçekleşecek olumlu etkilerle gelirlerinizi geçmişte olduğundan çok daha iyi yönlendireceğiniz ve kazançlı yatırımlar gerçekleştireceğinize işaret etmekte. Finansal sorunlarınız tam anlamıyla sona erecek olmasa da gerçekleşen bu olumlu gelişmeler sizi kendinize getirecek. Bu süreçte dikkatli olmanız gereken nokta yapacağınız her anlaşmada girişimde işinizin karşılığı olan maddi konularda çıkarlarınızı gözeterek hareket etmek. Vaat edilen sözler yerine getirilmeyebilir fakat sözleşmeler bağlayıcıdır! Özel yaşamınızda ise olayların akışı sizi yönlendirecektir sizin istediğiniz gibi olmasa da bu süreçte her şey sizin hayrınıza olacak şekilde gerçekleşiyor.

TERAZİ BURCU

Konsantrasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalarınızı bugün ele alabilirsiniz. Öğrenme gücünüz son derece yüksektir. Toplantılar görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir süreç sizler için. Tamamlanmamış eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Mesleğiniz dolayısıyla tanışacağınız insanların yeni ve cazip teklifleriyle işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın hiç te hoş olmayan haksız davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Tartışmadan incindiğinizi ve haksız olduğunu uygun bir tarzda ifade etmeli yaptığı hatayı anlamasını sağlamalısınız. Beraberliği olmayan Teraziler ise duygularınızın değerini bilen size kendinizi özel hissettiren dürüst bir insanla yeni bir aşkın içinde bulabilirsiniz kendinizi.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün kararsızlıkların yeteneklerinizi ve işinizle ilgili yapmanız gerekenleri belirlemenize gölge düşürmesine izin vermemelisiniz. Bu süreçte iş hayatınızı ilgilendiren konularda insanların saygısını kazanacağınız için yapmak istedikleriniz konusunda oldukça kararlı olmalısınız. Özel yaşamınızda birlikteliği olmayan Akrepler bir anda ilgi odağı olup ısrarcı tavırlarla sizi etkilemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Beraberliği devam edenler ise peşi sıra yaşanan olumlu olumsuzluklar birlikte olduğunuz insanla ilgili güven problemi yaşamanıza gelecek konusunda kaygılanmanıza neden olabilir. Şimdi sağlıklı kararlar alabilmek için kendinize zaman ayırın ve sizi zorlayan tüm kişi ve olayları objektif bir şekilde değerlendirerek kararlar alın. Her son yeni bir başlangıçtır. Bunu bazen siz istersiniz bazen de sizin dışınızda gelişen olaylar sebebiyle bunları yaşarsınız.

YAY BURCU

Gökyüzü bugün sizlere istek ve amaçlarınıza ulaşabilmek için konsantrasyon ve irade gücünüzü ortaya koymanız ve çalışmaya istekli olmanız için destek veriyor. Hayatta hiçbir şey mücadele etmeden bedel ödemeden istediğimiz gibi gerçekleşmez. Bugün sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Olayların sizi götürdüğü yere değil sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir.

OĞLAK BURCU

Bugün son derece aktif ve girişimci bir ruh halinde olacak ve birlikte çalıştığınız insanları da motive ederek yapmanız gereken işleri süresinden önce tamamlayabileceksiniz. Bu olumlu tavrınız sizi yeni bir pozisyona taşıyabilir. Kendinize güvenin yetenekleriniz ve zekanız sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacak en önemli değerlerinizdir. Özel yaşamınızda ise yakın çevrenizde gerçekleşecek olumlu değişimler enerjinizi daha da yükseltecektir. Zihniniz ve duygularınızda dolaşan enerji o kadar güçlü ki, her türlü sürpriz girişimin içinde olabilirsiniz. Sezgileriniz çok kuvvetli ve onları izlemekten çekinmeyin.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün işinizle ilgili beklediğiniz haberleri alabileceğinize ve yapmayı düşündüğünüz görüşmelerin olumlu sonuçlanarak resmi olarak gerçekleşeceğine işaret etmekte. Bugün daha önce değerlendiremediğiniz bir konu olay arkadaşlarınız vasıtasıyla gündeminize gelebilir ve o zaman yapamadığınızı şimdi farklı yaklaşımlarınızla akıllıca değerlendirerek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Sizden üst kademedeki insanlar sizi, girişimlerinizden dolayı destekleyecekler yeni girişimler içinde yolunuzu açacaklardır. Dikkat etmeniz gereken tek konu ise geçmişte problemler yaşadığınız zararlar gördüğünüz insanların tekrar size yaklaşmalarına izin vermeniz ve onların gerçeği saklayan gülen yüzlerine itimat etmeniz olacaktır. Özel yaşamınızda yaşanacak güzel gelişmeler söz konusu içine kapanık tavırlar sergilemekten kaçının ve bu güzel enerjilerin keyfini çıkarmaya bakın.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün sizlere şanslı enerjiler veriyor olsa da sizler halen karamsar ruh halinizden sıyrılmakta güçlük çekiyor ve olumlu konuları bile layıkıyla değerlendirmekte yetersiz kalıyorsunuz. Bilinçaltınızda yer etmiş olayların sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Gökyüzü sizleri desteklerken çevrenizdeki herkesle iletişime önem vermeli hiçbir şeyi ertelemeden çekimser kalmadan değerlendirmeler yapıp girişimlerde bulunmalısınız. Hedeflerinizi yüksek tutun ve kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Orijinal fikirleriniz sayesinde kariyerinizi ilgilendiren konularda çok başarılı işlerin altına imzanızı atabilir ve yaşam standartlarınızı yetenekleriniz sayesinde yükseltebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise cazibeli ve çekicisiniz ışığınızla karşı cins üzerinde etkili olduğunuz bu gün yeni başlangıçları da beraberinde getirebilir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.