26 Ocak 2019 burç yorumları

26 Ocak 2019 burç yorumları

26 Ocak 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koç; yakın ilişkide olduğun insanlarla fikir alışverişinde bulunman ve hedeflerine ulaşmak için onların tecrübelerinden faydalanman gerekebilir. Senden yaşça büyük insanların duygusal baskısından etkilenmemek için bulunduğun ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsin. Ancak günün ilerleyen saatlerinde kaçacak yerin kalmayabilir.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa; çevrendeki insanların bilinçli ya da bilinçsiz eylemleri seni yanıltmış ve moralini bozmuş olabilir. Ani tepkiler vermeye, öfkelenmeye müsait bir gündesin. Sakinliğini ve dengeni kurabilirsen gerek kariyerinde gerekse başkalarının maddi ve manevi kaynaklarından yararlanabilirsin.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; günü rahat ve hayatın keyiflerine yönelerek geçirebilirsin. Aşka, çocuklara ve hobilerine vakit ayırmak isteyebilir, sosyal medyada aktif olabilirsin. Gezi veya tatil planın finansal durumunu zorlayabileceğinden karamsarlık yaşayabilirsin. Sevdiklerinden alacağın destekle risk alıp, keyfinden vazgeçmek istemeyebilirsin.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç; sabah saatlerinde hem ailene hem de sosyal hayatına zaman ayırmanın telaşına düşebilir, yakın ilişkide olduğun kişilerin baskısıyla karşılaşabilirsin. Diğer yandan ekonomik konular halen gündemin olurken, kişisel deneyimlerini arkadaşlarınla paylaşıp, destek bulabilirsin.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan; sabah saatlerinden itibaren oldukça yoğun bir iletişim trafiği içerisinde olabilir, ticari işler ve kişisel gelişimine katkıda bulunacak ortamlarda bulunabilirsin. Akşama doğru yakın akrabalarının sosyal yaşamına fazlaca müdahale etmesi, duygusal dengeni bozabilir. İletişiminde yapıcı bir dil kullanmanın avantajını görebilirsin.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak; bugün finansal konular seni daha fazla meşgul edebilir. İş hayatındaki tecrübelerini kullanarak gelirlerini arttırmanın yollarını arayabilir, yeteneklerini açığa çıkarabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde iletişim trafiğin hızlanırken, sabit fikirlerinden uzaklaşabilir, ihtimalleri de göz önünde bulundurabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi; burcunda hareket etmeye başlayan Ay, sabırsız ve heyecanlı olmana neden olabilir. Gün içerisinde kişisel kararlar alman ve bireysel davranışlarda bulunman mümkün.  Akşama doğru ifade ve ikna gücünü kullanmak isteyebilirsin. Fakat karşındaki insanların bu durumu tehdit olarak algılaması nedeniyle ilişkilerine zarar verme ihtimalin var.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep; seni yoran ve kontrolünde olmayan durumlar olsa da uyumdan yana hareket ettiğin takdirde üstesinden gelebileceğin koşullar oluşturabilirsin. Anlamlandıramadığın bir takım ruhsal baskıları, manevi duygularına yönelerek ve sezgilerini dinleyerek üzerinden atabilirsin. Bu dönem beden sağlığın alarm verebilir.

YAY BURCU

Sevgili Yay; grup çalışmalarına katılmak ya da arkadaşlarınla bir arada olmak seni motive edebilir, geleceğe dair hedeflerini gerçekleştirmek için cesur ve iş birliğine açık olabilirsin. Neşeli ve iyimser davranışların romantik ilişkini de pozitif etkileyebilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde sınırlarını korumakta zorlanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; kendini ifade edebileceğin, yazılı ve sözel yeteneklerini ön plana çıkarabileceğin bir gün olduğundan keyfin yerinde olabilir. Fakat her şeyi yönetmeye çalışman ve herkese ne yapacağını söylemen gerilime neden olabilir. Bu yüzden uyumlu olmak ve akışta kalmanda fayda var.

KOVA BURCU

Sevgili Kova; yurt dışı, eğitim ve yolculuklardan yana fırsatlar ayağına gelebilir. Olumlu gelişen koşullar ve haberlerle hayata daha iyimser gözle bakmanın faydasını görebilirsin. Düşünce ve görüşlerini paylaşırken kendini sürekli ön plana çıkarman, birilerinin çok hoşuna gitmeyebilir.

BALIK BURCU

Sevgili Balık; Bilinçaltında seni huzursuz eden konuları deneyimli kişilerden yardım alarak çözebilirsin. Gerek duygusal paylaşımında gerekse ekonomik alanda seni yoran konulardan sıyrılmaya bakmalı; yüksek beklenti ve hırs içinde olmamalısın. Hayatındaki boşlukları dengeni koruyarak doldurabilirsin.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.