28 Haziran 2018 burç yorumları

28 Haziran 2018 burç yorumları

28 Haziran 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün; İsteklerinizin peşinden gitmede pasif davranışlar sergileyebilirsiniz.  Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkinizde zorlanabileceğiniz gibi; geçmiş sorunların gündeme gelmesi ve bunların sizi oldukça durgunlaştırması da mümkün.  Tarafsız olmakta zorlanabilir, eleştirilere ters tepkiler gösterebilirsiniz. Duygularınız sizi ne kadar zorlasa da kontrollü davranmakla siz kazanırsınız. Hedeflerinizle alakalı konularda yeniden gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Ani karar ve girişimlerden uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Bugün beraberliği olan olmayan Koç burçları Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olun.

BOĞA BURCU

Bugün özel yaşamınız önem kazanmakta. Beraber olduğunuz insanla yaşadıklarınızı değerlendirdiğiniz artı ve eksiler üzerine düşünerek kararlar alacağınız bir gündesiniz. İlişkinizle ilgili çözümsüz kaldığınız konularda aile bireylerinizin de objektif görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Sıkıntılı bir beraberlik içindeyseniz ve yaşamın size getireceklerinden korkuyorsanız, İç sesinize kulak verin kararlarınızı bu doğrultuda belirleyin. 

İKİZLER BURCU

Bugün duygularınızı kontrol altında tutmakta bir hayli zorlanabilir ve sert çıkışlar sergileyebilirsiniz. Duygusal doluluğunuz kendinizi olduğunuzdan farklı yansıtmanıza sebep olabilir. İnsanlar üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilir ve sonrasında sizin için düşüncelerini değiştirmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Hakkınızı aradığınızı düşünürken geri dönüşü güç hatalar içinde olmamaya özen gösterin. Sakinleşin ağlayın gülün duygusal anlamda kendinizi rahatlatın ve sağlığınıza dikkat edin.

YENGEÇ BURCU

Bugün  özel yaşamınızda biten bir ilişki sürpriz bir şekilde canlanabilir pişmanlık ve samimi duygular içinde karşınıza gelecek kişiyle ani bir geri dönüş yaşayabilirsiniz. Evli Yengeç’ler ayrılık aşamasındaysanız ve eşiniz sizin istememenize rağmen ilişkiyi devam ettirmek adına zorlayıcı davranışlarına kendi yakınlarınızın da desteğini alarak devam ediyor ve size psikolojik bir travma yaşatıyorsa tepkinizi koymalı ve istemediğiniz bir şeye sürüklenmeye devam ettirilmek istemenize sessiz kalmamalı ve önce ben benim ruh ve beden sağlığım benim duygularım diyerek hareket etmelisiniz.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün, Hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız, hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden alınganlık yapmasına büyük tepkiler vermemelisiniz. 

BAŞAK BURCU

Maddi konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceksiniz. Bu dönem yaşadığınız her şey sizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır bitmesi gereken bitecek daha iyisi gelecektir. Yaşadığınız zorlu olayları olumsuz olarak değerlendirmeden her sonun yeni bir başlangıç olduğunu kabul ederek yolunuza devam etmelisiniz. Yaşamın akışına ayak uydurun ve ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın. Hiçbir şey için geç olmadığına idrak edin ve isteklerinizi hedeflerinizi yükselterek ideallerinizi gerçekleştirebilmek için mücadele etmekten korkmayın.

TERAZİ BURCU

Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız yaptığınız her işte şans sizden yanadır. Şans oyunlarında sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz bugün.  Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi durumunda ki dengesizlik sizleri bir hayli zorlayabilir. Bu süre içinde birbirinize destek olmalı daha önce yaşadığınız zorluklardan aldığınız deneyimlerle hareket etmelisiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Terazi’ler sudan sebeplerle sevgilinizle tartışmaların yaşanacağı bir gündesiniz.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün haklı olduğunuz konularda tartışmalara girmemeniz için uyarıyor sizleri. İkili tartışmalar içine girdiğinizde sizi zorlayan insanların sizi çekmek istediği noktaya gidersiniz. Bu size yarar değil zarar verecektir. Güç gösterileri sözlü saldırılara karşı sakin tavrınızı koruyun. Emek verdiğiniz engellendiğiniz her konuda şans sizden yana. Sabrınızın dürüstlüğünüz karşılığını ilahi bir şekilde almaya başlıyorsunuz.  Özel yaşamınızda ise uzun zamandır görüşemediğiniz bir arkadaşınız aracılığı ile tanıyacağınız biri sizleri bir hayli etkileyebilir. 

YAY BURCU

Bugün iletişim gücünüz son derece yüksektir. Bu etki sayesinde iş hayatınızda olmaz gözüyle baktığınız olaylarda bile son derece etkili olacak sonuçlar almanızı sağlayabilir. Yakın çevrenizde bulunan insanların imalı sözleri kıskanç tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Bu durum sizleri üzmeyeceği gibi sinirlendirmemeli de insanlar sizinle uğraşacaklarına sizin gibi çalışmayı deneseler kendilerini geliştirebilirler. Siz insanlarla değil fikirlerle uğraşmaya devam edin ve kıymetli vaktinizi işiniz için harcayın. 

OĞLAK BURCU

Bugün iletişim gücünüz son derece yüksektir. Bu etki sayesinde iş hayatınızda olmaz gözüyle baktığınız olaylarda bile son derece etkili olacak sonuçlar almanızı sağlayabilir. Yakın çevrenizde bulunan insanların imalı sözleri kıskanç tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Bu durum sizleri üzmeyeceği gibi sinirlendirmemeli de insanlar sizinle uğraşacaklarına sizin gibi çalışmayı deneseler kendilerini geliştirebilirler. Siz insanlarla değil fikirlerle uğraşmaya devam edin ve kıymetli vaktinizi işiniz için harcayın. 

KOVA BURCU

Gökyüzü iş ve yakın çevrenizde yaşanan gelişmelerden ve içinde bulunduğunuz hızlı tempodan dolayı endişeli bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Panik yapmayın her şey kişisel gelişiminizi sağlamak ve başarılı olmanız yönünde yaşanan olumlu etkilerden ibaret. Bugün iletişime fazlasıyla önem vermelisiniz. Neticelendiremediğiniz konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinize olan güven duygunuzu daha fazla geliştirmeli ve olayları planlarınızı daha geniş bir perspektiften değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda huzur ve güven duygusunu yaşamaya başladığınız şanslı günlerdesiniz. 

BALIK BURCU

Geçmişte sizi üzen zarar veren her şeyi ve herkesi bir bir yaşamınızdan ayıklıyorsunuz adeta ve en önemlisi ayna olmayı başarıyorsunuz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken endişeye kapılmamak sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmıyorsunuz. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlıyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.