29 Nisan 2019 burç yorumları

29 Nisan 2019 burç yorumları

29 Nisan 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün duygularınızı ikinci planda tutup iş hayatınıza yansıtmamanız için uyarıyor sizleri. Bırakın aklınız aydınlatsın iş hayatınızı özel yaşamınızda ise fevri yaklaşımlar ile kararlar almamalısınız.

BOĞA BURCU

Bugün yeniden doğmuş gibi arınmış şifa bulmuş enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş ve aşk hayatınızda dönüşüm zamanına hoşgeldin demeli geçmişin kaygılarından kurtulup güzelliklerin içinde yerini almalısınız.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün kaybettiklerinize sızlanmak yerine yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçmenizin önemini vurgulamakta. Maddi ve duygusal konularda kendinizi toparlayın ve hayatınızı yeniden yaplandırmak için harekete geçin.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün köklü değişimlerin içinde yer alabileceğiniz güzelliklere dikkat çekmekte. İş ya da özel yaşamınızda yaptıklarınız dan pişmanlık duymayın ve kimsenin sizi kendinizi sorgulatır durumda bırakmasına izin vermeyin bugün.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Borç isteyen arkadaşlarınıza katkıda bulunurken kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise güvenmenin sevilmenin en yüce halini yaşayarak öğrenecek güzel niyetlerinizin mükafatını sevgi ile alacaksınız.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün ektiğinizi biçeceğiniz enerjilere dikkat çekmekte. İş hayatınızda geçmişe dayalı sorunlar yeniden karşınıza çıkabilir ve yasal olarak sorunlar ile uğraşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz ile 3. şahıslar yüzünden tartışabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün bencilce yaklaşımlardan kendi kendinize başkaları hakkında hüküm vermekten uzak durmanız sonrasında pişmanlık duyacağınız davranışlarınızın önüne geçecektir. Dikkatli olun ve ilişkilerinize iş ve aşk hayatınızda dikkat edin.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda haksızlıklara karşı hakkınızı aramanızı merhamet duygusu ile hareket etmeden gerçekçi davranmanızın önemini vurgulamakta. Aşk hayatınızda ise eş ya da sevgilinize karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız.

YAY BURCU

Gökyüzü bugün dostlarınız ile ilişkilerinizde agresif davranışlar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. İş ilişkilerinizde de özel yaşamınızda da bu tavrınızdan dolayı zorluklar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün duygusal hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmelere işaret etmekte. Uzun zaman sonra aşkta şans sizden yana. İş hayatınızda ise biraz daha emek vermeli en ufak bir sorunda bırakıp gitmemeniz gerektiğini fark etmelisiniz.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda zorlanabileceğinize işaret etmekte. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi sonucu finansal sorunlar ile uğraşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ne istediğinize karar vermeden ciddi konuşmalar yapmamalısınız.

BALIK BURCU

Bugün ailevi konularda aşırı hassasiyet yanlış anlamalara ve sorunlara neden olabilir. İş ile ilgili konularda ise bugün konuşmalarınızda taraf olmamaya dikkat etmeli sadece sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise takıntılı yaklaşımlardan uzak durun.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.