6 Ekim 2018 Cumartesi günlük burç yorumu

6 Ekim 2018 Cumartesi günlük burç yorumu haberimizde. 6 Ekim burcunuz sizin için neler söylüyor.

6 Ekim 2018 Cumartesi günlük burç yorumu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bugün burcunuz sizin için neler söylüyor? 6 Ekim 2018 Cumartesi gününün burç yorumlarını, “Yüksek Topuklar” ekibi sizler için hazırladı. Astroloji ile ilgilenenlere bilgi veren yazımızda, hangi burcu neler bekliyor öğrenebilirsiniz.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, bugün evde küçük bir kaza meydana gelebilir, ama endişelenmeyin. Sonunda, zarardan daha fazla kahkaha uyandıracak. Evinizin harika görünmesini istiyorsunuz, çünkü yakın bir arkadaş ya da sevgili ziyaretinize gelebilir. Samimi bir konuşma ya da tutkulu bir karşılaşma gerçekleşecek. Yiyecek ve içecek hazırlıkları yapmayı unutmayın.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, bugün elinize beklenmedik bir paket geçebilir, muhtemelen uzaklardan geliyor. Koşullar oldukça garip. Beklemediğiniz arkadaşlar ya da akrabalar birdenbire ortaya çıkabilir. Onlarla bir iki saat geçirebilir ya da daha uzun sürecek bir plan yapabilirsiniz. Bu çok tatminkar olabilir, ama kendinizi yıpratmayın. Ne olursa olsun herkes iyi zaman geçirecektir.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, bugün, hayatınıza ve emellerinize devam etmek için fazladan para kazanmanın yollarını araştırabilirsiniz. Bu yollar yakın arkadaşlarınızla bağlantılı olabilir. Akşam saatlerini, eşinizle birlikte geçirin ya da dışarı çıkın. Bekarsanız kendinizi yeni insanlara açmaktan çekinmeyin.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, tutkulu doğanız bugün normalden daha yoğun. Etrafınızdaki şenlikli atmosfer, dostları ve çiftleri bir araya getiren sıcak ve samimi duygulara yol açıyor, bu akşam evinizde iyi zamanlar geçirmenizi ve heyecan duymanızı sağlıyor. İyimserlik ve coşku havayı dolduracak. Güvenli ve rahat hissedeceksiniz. Keyfini çıkarın!

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bugün bir akrabanızdan e-posta veya telefon gelebilir. Belki de bu kişi ile eski bir kavgayı düzeltmek için iyi bir şans, ama başka bir başlangıç yapmak için acele etmeyin! Duygular şimdi yoğun çalışıyor, kendinizi duygulara kaptırmak yerine dışarı çıkıp biraz alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, bugün sizi ziyarete gelecek bir arkadaşınız gecikebilir. Bu durum sizi endişelendirebilir. Bugün neredeyse her şeyi yapmak için özel çaba sarfetmeniz gerekecek. Tamamlamanız gereken bazı acil işleriniz olabilir, ancak çevreniz sabırsız insanlarla dolu. Sakin olun, derin nefes alın ve ihtiyacınız olan enerjiyi çağırın.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, ilişkiniz bu dönemde daha yüksek ve daha ruhsal bir yön alabilir. Gezegensel atmosfer sizi daha da yakınlaştırıyor ve daha yoğun duygular yaşıyorsunuz. Ortak arkadaşlarınızla vakit geçirirken, birbirinizi ihmal etmeyin. Aynı zamanda yalnız kalmak için kendinize biraz zaman ayırın. Buna ihtiyacınız olacak.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, bugün yaratıcılığınızı tetikleyen ani bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Yazmak, boyamak, çizmek ya da biraz müzik yapmak için beklenmedik bir dürtü gelebilir. Yalnız kalmak istiyorsunuz, ama bu sizinle birlikte olmak isteyen arkadaşlarınız ve aile üyelerinizde bazı sorunlara neden olabilir. Yine de siz içinizden geleni yapın, ilham geldiği hızla yok olabilir.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, son zamanlarda çok meşguldünüz. Artık romantik bir karşılaşma için özlem duyuyorsunuz. Bir ilişkiniz varsa, hayatınızdaki özel kişiye biraz zaman ayırmalısınız. Eğer bekarsanız, yeni biriyle tanışmanız halinde şaşırmayın. İlk görüşte aşık olabilirsiniz veya eski bir arkadaşınız aniden size farklı görünebilir.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bugün sevgilinizle veya eşinizle biraz zaman geçirmek isteyebilirsiniz, ancak şu anki gezegensel etkilerle, kariyer endişeleri yolunuza çıkabilir. Beklenmedik bir fırsatın hemen araştırılması gerekiyor. Bu nedenle, artık birlikte vakit geçiremeyebilirsiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, birlikte çalıştığınız insanlar uzakta olabilir, bu yapmanız gereken iş miktarını artırabilir. İşe aşina değilseniz, zorlanabilir ve üzülebilirsiniz. Hepsini bir an önce yapmaya çalışmayın. Bir süredir görüşmediğiniz bir aile üyesi, kısa süreliğine de olsa sizi iş stresinden uzaklaştırmaya geliyor.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, doğanız gereği sıcak ve hassassınız. Bugün kendinizi özellikle şehvetli hissedebilirsiniz. Seks ve romantizm aklınızdan çıkmıyor. Romantik romanlar ve filmler özellikle çekici gelebilir. Hayatınızdaki özel kişi ile romantik bir akşam, belki de evde mum ışığında yemek planlayın.

Kaynak: Yüksek Topuklar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.