6 Kasım 2018 burç yorumları

6 Kasım 2018 burç yorumları

6 Kasım 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda gecikmelerden dolayı anlayışsız kişilerin tutumları yüzünden zorlanabilirsiniz. Duygusal değil profesyonel ve kararlı olduğunuzda günü kurtarır zarar görmemeyi başarırsınız. İş hayatınızın stresini özel yaşamınızda ki olumlu gelişmeler ile atacaksınız. 

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün güne güzel haberler alarak başlayacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda planlı hareket etmenin avantajı ile kazanımlarınızın arttırabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise karşılıklı güven ve sevginin büyüyüp gelişeceği romantizmin yoğun ve etkili olduğu bir gündesiniz. Aşka da kendinize inanın ve korkularınızı arkanızda bırakın. 

İKİZLER BURCU

Bugün bencilce yaklaşımlar iş ve özel hayatınızda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Sabırlı insanların sabrını taşırmamalı anlayışlı olup empati kurarak hareket etmelisiniz. Aksi takdirde hesap etmediğiniz şeyleri yaşamanın zorlukları yorucu olabilir sizler için.  

YENGEÇ BURCU

Bugün riskli her türlü yatırım ve işten uzak durmalısınız. Ciddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızın yönlendirmelerini ve uyarılarını dikkate almalısınız bugün. İş hayatınızda ise akşam saatlerinde mesai arkadaşlarınız ile fikir ayrılıkları gerginlikleri tırmandırabilir. Özel yaşamınızda ise anlayışlı olmalı haklı çıkmak adına haksızlık yapmamalısınız. 

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda bürokratik ve hukuki sorunların çözümüne işaret etmekte. Başvurularınız kabul görüp haklılığınız ispatlanacaktır. Ailevi konularda ise doğru tutumunuz sayesinde sorunların içine çekilmemeyi başarabilirsiniz bugün. Özel yaşamınızda ise kalbinizde yüreğinizde taşıdığınız aşk ı sözlerinize yansıtmanın güzellikleri mutluluğun içinde yer almanızı sağlayacak güçte. Bırakın aşk aksın sözlerinize. 

BAŞAK BURCU

Bugün aile bireyleriniz ile ilgili konularda dikkatli davranın. Taşınmaz mallar ve işleri ile ilgili konularda sizden yardım ve öneri talepleri olursa karışmanız faydanıza olacaktır. İlerleyen günlerde sorumlu tutulmamak için! Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizi ihmal ediyorsanız bugün ona zaman ayırabilir keyifli zaman geçirebilirsiniz. 

TERAZİ BURCU

Bugün maddi konularda sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Doğrularınıza sahip çıkmanın mükafatı ile karşı karşıyasınız. Şimdi kendinize güvenin ve enerjinizi düşüren kişilerden uzak durmanın ne kadar önemli olduğunu iyice kabullenin. Özel yaşamınızda ise bugün duygusal yaklaşımlarınız birlikte olduğunuz insanı fazlası ile etkileyecektir.

AKREP BURCU

Gökyüzü yakın arkadaşlarınız ile ilgili haksız yorumlarda bulunacak kişilerin size kendinizi suçlu hissettirerek hatalar yaptıracakları konusunda uyarıyor sizleri. Dikkatli davranın. Ve başkalarını mutlu etmek için arkadaşlarınıza haksızlık etmeyin. İş ilişkilerinizde ise bugün merhamet duygunuz zararlı sonuçlar ile karşı karşıya bırakabilir sizleri. Özel yaşamınızda ise bencilliklerden şüphe ve kuşkudan uzak durmalısınız. 

YAY BURCU

Bugün sabah saatlerinde iş görüşmelerinizde sorunlar yaşayabilir yanlış anlaşılmalar yüzünden zorlanabilirsiniz. Mümkünse önemli görüşmelerinizi günün ilerleyen saatlerinde gerçekleştirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakınları ile hoş olmayan tartışmalar söz konusu olabilir sesinizi değil sözünüzü yükseltip haklı davanızda haksız duruma düşmeyin. 

OĞLAK BURCU

Bugün iş ve eğitim hayatınızda yapacağınız her şeyi kontrol ederek hareket etmek eksiklik ve aksamaların önüne geçmenizi sağlayacaktır. Aksi takdirde aynı tekrarlar zaman kaybı ve sorunlara yol açabilir. Finansal konularda da verdiğiniz sözleri yerine getirememenin üzüntüsünü yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise hissetmediğiniz bir şeyi dillendirmemeye dikkat etmelisiniz. 

KOVA BURCU

Bugün resmi ve hukuki işlerinizde yavaşlamalar başkalarından kaynaklı olabilir sabırlı davranın. Ekstra girişimler ile işlerini hızlandırmaya kalkmayın. Bu durumu daha zor bir hale getirip tepki almanıza yol açabilir. Özel yaşamınızda ise kalbiniz başka sözünüz başka olduğu takdirde yaptıklarınızın getirisi karşısında büyük pişmanlıklar ile uğraşabilirsiniz. 

BALIK BURCU

Gökyüzü iş hayatınızda yakınlarınızın etkisi altında kalarak yanlış kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. Onların doğruları ile sizin fikirlerinizin uyuşmuyor olması sizin yanlış yaptığınız manasına gelmemeli bunu görmeli başkalarının işinize bu denli müdahale etmelerine izin vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise geçmiş ilişkiler bugün duygusal olarak zorlayabilir sizleri. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.