6 Temmuz Burç Yorumları

6 Temmuz Burç Yorumları

6 Temmuz Burç Yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, bugün sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Her şeyi anlamanız gerektiğini düşünmeyin. Bu imkansız bir görevdir. Sadece kendiniz olun. Yaratıcı doğanızın parlamasını sağlayın. Hemen hemen her durumda liderlik yapmakta özgürsünüz. Bununla birlikte, diğer insanların ihtiyaçlarını dikkate aldığınızdan emin olun.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, gerçekliğinizi bugün biraz fanteziyle karıştırın. Ayaklarınızın kısa bir süre yerden kesilmesine izin verin. Meditasyon yapmak ve günlük endişelerinizi gidermek için kendinize biraz zaman ayırın. Sakinleştirici, rahatlatıcı aktiviteler, günü geçirmek için en iyi yoldur. Arkadaşlarla birlikte olabilir ve uçsuz bucaksız konularla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, bugün yaratıcılığınız oldukça yüksek. Kısa süre de olsa gerçekçilikten uzaklaşın ve fantezilerinizi herhangi bir sanatsal çaba ile keşfedin. Zihninizin izin verdiği kadar büyük hayaller kurabilirsiniz. Sınırlarınızı zorlayın ve test edin. Düşündüğünüzden çok daha fazla yükselebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, bugün sizin için en iyi şeyin yerinde olduğunu göreceksiniz. İkna edici tavırlarınız ve nazik dürtüleriniz, insanlarla iyi ilişkiler kurmak için yeterlidir. Eğer isterseniz kontrol sizin elinizde olabilir. Bugün aldığınız her türlü risk, sizin lehinize çalışacaktır.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bugün seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. İki veya daha fazla şeyi tercih etmekten çekinmeyin. Kararsızlığınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin. Aynı zamanda, bunu olumsuz bir şey olarak görmeyin. Bugünün anahtarı ‘akışına bırakmak’. Hayallerinizi dilediğiniz kadar genişletin. Sorumlulukları üstlenmeye istekli olduğunuz sürece başarılı olacaksınız.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, hayallerinize inanıp harekete geçmedikçe, hayalleriniz gerçek olmayacak. Bunu sizin için başka kimse yapmayacak. Meseleleri kendiniz halletmelisiniz. Bununla birlikte, çıkış yolu ararken birçok farklı yol bulabileceğinizi fark edeceksiniz. İlk adım kendinize inanmaktır. Her şey mümkün. Bugün hayal gücünüzü doğru kullanmak için harika bir gün.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, eğer yakınlarınız size bugünkü görünümünüz hakkında kötü yorumlar yapıyorsa, onlarla fikir alışverişi yapmaktan kaçının. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşama hakkınız var. Bu demektir ki, hangi kıyafetle dolaşmak istiyorsanız, onu giyin ve gönlünüzce dolaşın. Olmak istediğiniz kişi olmakta özgürsünüz.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, hayalleriniz size düşündüğünüzden daha yakın. Tamamen sizin erişiminizdeler ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olan büyük güçlere sahipsiniz. Bütün gün kendinizi iyi bir ruh halinde bulacaksınız. Çevrenizdekiler duygularınıza karşı normalden daha duyarlı olacak. Hayal gücünüzün size yol göstermesine izin verin.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, bugün hayattan en çok istediğiniz şeyi düşünün. Hedefinizi belirleyin ve ona ulaşmak için ne kadar ileri gidebileceğinizi düşünün. Hedefe ulaşmaya dair bir sınır yok. Tek sınırlama sizin hayal gücünüz. Planınız mantıklı bir anlam ifade etmiyorsa endişelenmeyin. İstediğiniz şey hakkında daha fazla ve onu nasıl alacağınız konusunda daha az endişelenin.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, zihninizi bugün en uzak noktalarına kadar genişletin. Yaratıcı bir alanda büyük atılımlar yapabileceğiniz, sizin için açılacak inanılmaz bir fırsat var. Müzikle ilgili bir şeyler yapın. Bir konsere gidin veya bir müzik aleti alarak onu öğrenmeye başlayın. Bir hedefe ateş edin ve ona ulaşıncaya kadar durmayın.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, zihniniz bugün çok bulutlu görünüyor, ama bunun sizi engellemesine izin vermeyin. Aslında, bu durumu lehinize kullanabileceğinizi göreceksiniz. Hayatınıza daha fazla hayal getirmeye çalışın. Tuhaf duygularınızı ve fikirlerinizi ne kadar çok kabul ederseniz, o kadar çok gerçekleşecektir. Hayattaki her şeyin tamamen rasyonel olması gerektiğini düşünmeyin.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, bugün sizin için mükemmel bir gün, duygularınızda büyük bir güç bulacaksınız. İçgüdülerinizin size iyi hizmet ettiğine inanın.  Rafa kaldırdığınız hayalleri yeniden canlandırmanız için önemli bir zamandasınız. Hayal dünyasını günlük hayatınıza daha fazla taşıyın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.