7 Ağustos 2018 burç yorumları

7 Ağustos 2018 burç yorumları

7 Ağustos 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

İş hayatınızda her şeyin istediğiniz doğrultuda ilerlediğini düşünürken sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilir, nasıl davranmanız gerektiğini şaşırabilir, öfkelenerek yanlış karar ve davranışlarda bulunarak kendinizi daha da zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beklentilerinizi çok yüksek tutmanız hayal kırıkları yaşamanıza sebep olabilir.

BOĞA BURCU

Gökyüzü; Bugün otokontrolünüzü dengede tutmanız için uyarıyor sizleri. Bugün iş hayatınızda davranışlarınızın karşılığını olumlu ya da olumsuz olarak deneyimleyebilirsiniz. Yaşama daha derin daha duygusal daha özverili yaklaşır, geçmişi güne taşımaktan vazgeçebilirseniz her şey sizin için oldukça keyifli ve ödüllendirir tarzda gelişecektir.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün; Olumlu  düşüncelerle zihninizi bulandıran tüm düşüncelerinizden uzaklaşarak arkanızda bırakarak tepeden tırnağa yenilenebileceğinizi müjdelemekte. Sezgileriniz öylesine yoğun ve yol gösterici olacaktır ki sizler için yaşanacak birçok olay öncesi rüya ve hisleriniz sayesinde uyarılacaksınız adeta. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın aşkı yaşama olan bakış açınızı olumlu yönde geliştirecektir.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün karşılaştığınız zorlukları kendi içinizde çözmeye çalışmanız iç sesinizin size verdiği mesajları önemseyerek hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Özel yaşamınızda isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün geçmişten bugüne yaşadığınız her şeyin değerlendirmesini yapacak rahatsızlık duyduğunuz her türlü davranışınızı, ilişkinizi kararlı bir tavır içinde değiştireceksiniz. Özel yaşamınızda ise güzellikleri sahiplenmeli ve korkularınızı arkanızda bırakmalısınız. 

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Duygusallığınız suiistimal edilebilir ve pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bugün harcamalarınızı da kontrol altında tutmalı  alım satım kredi başvurusu gibi konulardan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda güzel gelişmeler söz konusu var olan problemleri sevgi ile aşabileceksiniz.

TERAZİ BURCU

İş hayatınızda birlikte çalıştığınız insanların sorumsuzca yaklaşımları sebebiyle yaşanabilecek sorunlara karşı zor durumda kalmamak için dikkatli davranmanız gereken bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise geçmiş meseleleri gündeme taşımak ciddi huzursuzluklara yol açabilir. 

AKREP BURCU

Bugün kendinizi duygularınızı hem iş hem de özel yaşamınızda çok güzel bir şekilde ifade edebilir ve yapmak istediklerinizi gerçekleştirebilmenin  mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda karanlıkları dağıtmak için biraz cesaretli olmanız yeterli.

YAY BURCU

Gökyüzü bugün öğrenme gücünüzün oldukça kuvvetli olduğuna işaret etmekte. Dikkat gerektiren çalışmalarınızı bugün ele alabilirsiniz. Toplantılar görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Fikir ve projelerinizin kabul göreceği şanslı bir süreç sizler için. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın sevgi dolu yaklaşımları ile moral bulacaksınız.

OĞLAK BURCU

Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz. Yüksek enerjiniz engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olun zekanızı iletişim gücünüzü ortaya koyun. Kelimelere takılıp kalmadan hedefinize doğru yürümeyi seçin. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanı yapmadığı  şeylerle suçlayan baskın davranışlar içinde olmamalısınız.

KOVA BURCU

Gökyüzü uzun zamandır hayalini kurduğunuz satın almak istediğiniz bir konunun dostlarınız aracılığı ile yeniden gündeminize gelmesine sebep olabilir ve önemli bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bugün ailenizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler le ilişkilerinizi daha sıcak bir hale getirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gizliliğe önem vermeli sorun ve mutluluğunuzu dışarı ya yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün araç sahibi Balık burçlarını olası problemlere karşı uyarıyor  aracınızda oluşabilecek arızalar gecikmeler aksaklıklar iş hayatınızda sorunlara yol açabilir. Özel yaşamınızda evli olanlar sorunları yok saymadan çözüm odaklı konuşmalar yaparak ilişkinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.