7 Şubat 2019 burç yorumları

7 Şubat 2019 burç yorumları

7 Şubat 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü yeniliklere karşı istekli davranmanız yönünde harekete geçiriyor sizleri. Yeni insanlar tanımaktan çekinmeyin, sosyal ilişkilerinize her zamankinden daha fazla önem verin. Şansın size nerede nasıl geleceğini tahmin edemezsiniz. Özel yaşamınızda ise aşk dolu keyifli bir gündesiniz doyasıya tadını çıkarın.

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün, enerjinizin yükselerek çevrenizde hayranlık uyandıracağınıza dikkat çekmekte. Gün sizin için son derece özel ve keyifli tadını çıkarmaya bakın. Eş ya da sevgilinizden gelecek jestlerle mutluluğunuzu pekiştireceksiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün yakınlarınızla ilişkilerinizde arkadaş ya da akrabalarınız görüşlerinizi net bir şekilde ifade etmeli ve rahatsızlık duyduğunuz tüm konuları muhataplarının yüzüne karşı söylemelisiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin sizi istemediğiniz davranışlarda bulunmanıza mecbur bırakmasına son vereceğiniz zamanlardasınız.

YENGEÇ BURCU

Bugün kimsenin kendinize olan güveninizi bozmasına izin vermeyin. Ailevi ilişkilerinizde gerginlikler yaratmak isteyen üçüncü şahıslara karşı dikkatli davranmalı ve korumacı olmayı bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek güzel haberlerle sevinebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde yaşanabilecek üzücü olaylara karşı uyarıyor sizleri. Bugün hiç kimse ile tartışma içine girmemeye özen gösterin. Özel yaşamınızda ise oldukça sıkıntılı geçen dönemlerden sonra ilişkisi devam eden Aslan’lar ciddi kararlar alacaklar ve duygularını tüm netliğiyle ifade edecekler, ilişkinizin gidişatını duygularınızın doğrultusunda belirleyeceksiniz.

BAŞAK BURCU

İş hayatınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz ve bu etkiyi duygularınızla değil mantığınızla değerlendirdiğinizde siz şu anda bulunduğunuz noktadan çok farklı bir yerde olacaksınız iş temponuz bir hayli artacak durgun geçen yılları geride bırakmanın coşku ve heyecanı sizleri her zamankinden daha da güçlü kılacak.

TERAZİ BURCU

Bugün kendinizi kontrol altına alın ve aşırı harcama meylinizi frenleyin. Aşırı iyimserliğinizi dengelemelisiniz. Gökler bugün risk alma isteğiniz oldukça yüksek olabileceğine işaret etmekte. Eğer böyle bir yol seçerseniz, şunu asla unutmayın; kendinizi biraz dizginlemeniz yolun sonunda başınıza gelecek parasal kayıpları önleyecektir.

AKREP BURCU

Bugün; hayatınızın her alanında seçimlerinizi çok iyi yapmalısınız. Hayal kırıklıklarından usandınız bir yenisini daha yaşamak istemiyorsanız neyin doğru neyin yanlış olduğunun kararının bilincinde olmalı ve bu şekilde hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise hiç beklemediğiniz bir telefonla geçmişte kalan biri duygularınızın depreşmesine neden olabilir. Dikkatli davranın.

YAY BURCU

Gökyüzü bugün hırslı davranışlardan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Ailenize mensup yakınlarınızdan tepkiler alabilir ve bunu anlamakta zorluk çekebilir ya da tam tersi hiç anlamaya çalışmadan tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir.

OĞLAK BURCU

Bugün kendinizi şımartmalısınız. Bugün aşk ilişkilerinizde duygularınızı eş ya da sevgilinizle paylaşmanın getirdiği güzellikler maddi manevi şanslı etkilere dönüşüp taçlandıracak yaşamlarınızı. Bekar Oğlaklar sizlerde bugün karşılaştığınız biri ile duygusal bir yakınlaşma içinde olabilirsiniz.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün gergin ve huzursuz olacağınıza dikkat çekmekte. Bugün herkes sizi aldatıyor gibi hissedebilirsiniz. Geçmişe takılıp olmadık kuruntulara kapılmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise, sevdiğiniz insanın sevgisini denemek için çeşitli fırsatlar yaratarak tüm ilgisini kendinize yöneltebilirsiniz.

BALIK BURCU

Gökler günler sonra rahat bir nefes almanızı sağlayacak enerjilerle sarıyor sizleri kendinizi daha dinamik ve huzurlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Suyun aka aka yolunu bulduğu gibi sizlerde sorunları arkanızda bırakarak yeni bir sayfa açın hayatınıza. Sevdiğiniz dostlarla bir araya gelin keyifli sohbetler yapın ve hayatın tadını çıkartıp her anınızın kıymetini bilin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.