Hakkımızda

1983 yılında kurulan ANADOLU Gazetesi, başta Ankara olmak üzere İç Anadolu Bölgesi illerini de kapsayan yayın hayatını Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda sürdürmektedir.

Anadolu Gazetesi 1983'ten bu tarafa Ankara’da meydana gelen gelişmeler başta olmak üzere ülkemizde ve dünyada gelişen toplumsal değerleri önceleyen, bu toplumsal değerlere saygılı davranan bir yayıncılık kapsamında; özgün ve özel haberleri doğru, objektif ve tarafsız bir şekilde okurlarımıza ulaştırmaktadır.

Tecrübeli, dinamik ve başarılı yazı işleri kadrosuyla, hazırladığı özgün haberleri hem basılı olarak (Tiraj: 10.000'in üzerinde) hem de http://www.anadolugazete.com.tr  adlı web sitesinden okurlarına servis etmektedir. Ulusal bir haber ajansına aboneliği ile ve bünyesindeki muhabir kadrosuyla birlikte sadece özel haberler değil, bölgede, ülke genelinde ve dünyada meydana gelen; sıcak haberleri, son dakika gelişmeleri de en hızlı şekilde okurlarına duyurmanın gayreti içerisindedir.

Başarılı muhabir ve editör kadrosu, özgün ve farklı içerikleriyle, köşe yazarlarıyla bölgesinin en iddialı haber kuruluşu olan gazetemiz, basın meslek ilkelerine ve yayıncılık ahlakına büyük bir özveriyle gayret etmektedir.