Halkbank galibiyete hasret

Ankara ekibi Halkbank, evinde lige bu sezon yükselen Aydın Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup olarak dokuzuncu maçından da yenilgiyle ayrılarak henüz puanla tanışamadı.

Halkbank galibiyete hasret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 9. hafta maçında ligde henüz galibiyeti bulunmayan Ankara ekibi Halkbank, evinde lige bu sezon yükselen Aydın Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup olarak dokuzuncu maçından da yenilgiyle ayrılarak henüz puanla tanışamadı. Maçın genelinde manşette ve defansta çok hata yapan mavi beyazlılar hücumda da etkisiz olunca yenilgi kaçınılmaz oldu.

BÜYÜK ÇEKİŞME VARDI

TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanan 1 saat 33 dakika süren mücadeleyi Salim Bektaş ve Yasin İlhan hakem ikilisi yönetti. Halkbank hızlı girdiği ve 14-5 öne geçtiği ilk setin son bölümünde yaptığı basit hatalarla bu seti 23-25 kaybederek 1-0 geriye düştü. İkinci sette Halkbank, zaman zaman oyuna denge getirse de manşet ve defans yükü libero Derya’nın üzerine kalınca, top öldürmekte problem yaşadı. Seti 21-25’le alan konuk ekip Aydın Büyükşehir Belediyesi 2-0 öne geçti.

GALİBİYETİ YOK

Üçüncü sete maçta kalmak için çıkan Halkbank bu isteğinde başarılı olamadı. Savunmada ve hücumda çok hata yapan ev sahibi rakibinin iyi servis attığı maçta savunmada çok hata yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Bu setin karakteristiği diğer iki setle aynıydı. Seti 25-20 ile alan Aydın ekibi maçtan 3-0 galibiyet ve 3 puanla ayrıldı. Mavi beyazlılar bu maçın ardından oynadığı 9 maçın tamamını kaybederek bu sezon henüz puanla tanışma fırsatını yakalayamadı.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.