Kemal Haluk Cebe

Kemal Haluk Cebe

Hepatit B nedir?

Hepatit B nedir?

Merhaba sevgili okurlar İhsan Bayrak arkadaşımın Hepatit hakkındaki bu yazısını paylaşıyorum.

Biorezonans ile hepatit B tedavisinde farklı ve başarılı bir metot

HEPATİT B NEDİR?

Hepatit B, karaciğer iltihabı denen karaciğer yetmezliğine hatta kansere kadar götüren bulaşıcı, tehlikeli ve ölümcül bir hastalıktır.

HEPATİT B NASIL BULAŞIR?

Taşıyıcı olan kişilerin kan ve kan ürünleri, cinsel ilişki ve doğum esnasında bulaşır.

HEPATİT B BULAŞINCA VÜCUTTA NE YAPAR?

Hepatit B ile karşılaşan vücudun bağışıklık sisteminin 3 seçeneği vardır.

Bağışıklık sistemi hepatit B virüsüyle savaşında başarılı olur. Hepatit B virüsüne karşı yeterli antikor geliştirir. Bu durumda tam bağışıklık gelişir, yani kişi iyileşir, bir daha hasta olmaz.

Bağışıklık sistemi virüse karşı yeterli antikor geliştiremez. Sonuç olarak kişi tam iyileşemez ve virüsü taşır. Her an hastalık riski taşır ve virüsü bulaştırır. Hepatit B virüsü vücutta yaşayabilmek ve bağışıklık sistemine karşı koyabilmek için kişiye özgü bir form ve uyum geliştirir ve kendini bağışıklık sisteminden koruyarak karaciğere yayılır. Biz buna gizli taşıyıcılar diyoruz.

Bağışıklık sistemi hiç koruyucu antikor oluşturmaz, virüs hedef organ karaciğeri ele geçirir, fonksiyonlarını bozar. Bazı kişilerin bağışıklık sistemi çok zayıftır, virüse karşı etkili bir savunma yapamaz. Yine kişiye özgü olarak hafif ya da çok ağır bir şekilde karaciğer hastalanır. Sonuçta kişi karaciğer yetmezliği ya da kanserine doğru yol alır.

Biorezonans hepatit B virüsüyle taşıyıcı olan kişinin bağışıklık sisteminde yeterli antikor oluşturmasını amaçlayarak, hastalığa karşı DOĞAL bağışık duruma geçmesini sağlamaktır.

Çünkü tedavi sırasında sadece hepatit terapisi yapılmaz. Ağır metaller, çevresel toksinler, gıda intoleransları ve diğer enfeksiyon yüklerinden dolayı bağışıklık sistemi zayıflamış durumdadır. Terapi sırasında bunlar da tedavi edilerek bağışıklık sistemi rahatlatılır.

Kişiye özgü olarak yapılan tedavide bağışıklık sistemini güçlendiren ilaçlar,iksirler ,vitamin, mineral ve bitkisel yardımcılar da tedavide tamamlayıcı olarak kullanılır.

Biorezonans tedavisinin ana amacı bağışıklık sistemini virüse karşı güçlendirmektir.

TEDAVİ NASIL YAPILIR?

Zayıf bağışıklık sisteminde gelişen virüsün kişiye özgü elektromanyetik salınımı yani frekansı özel bir test yöntemi ile tesbit edilir. Bulunan frekans değiştirilerek ters çevrilir. Ve hedef organ karaciğere ve bedenin bazı bölgelerine özel proplarla verilir. Virüsün kendi frekansı ile çarpışan bu sanal virüs frekansı virüsü zayıflatır. Bu bir tür enerjitik aşılamadır. Yapılan bu enerjitik aşılama sonucu duyarsızlaşan bağışıklık sistemi bu virüse etkili bir cevap geliştirir ve savaşmaya başlar. Bu terapilerin sonucu bağışıklık sistemi hücreleri hepatit B virüsüne gerekli antikor oluşturmaya başlar. Her seansta test tekrar edilir virüsün frekansı ve gücü tekrar ölçülür. Çünkü virüs yaşayabilmek ve konakta kalabilmek amacıyla form değiştirir. Bu da virüsün farklı bir elektromanyetik salınıma geçmesi demektir. Tedavinin başarısı kişiye özgü olan virüs frekansının bulunmasıdır. Her seansta kişiye özgü yapılan bu ölçümle yapılan terapi bağışıklık sisteminin virüsü yenmesini ve etkili antikor cevabı oluşturmasını sağlayarak tedavi başarısını geliştirir. Seanslar bedende virüs frekansının tamamen silinmesine kadar devam eder.

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal Haluk Cebe Arşivi