Orhan Aksakal

Orhan Aksakal

Heyecan devam ediyor

Heyecan devam ediyor

Hem Süper Lig'in hem de TFF 1. Lig’in 2. haftasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig'de 2. hafta heyecanı 21 Ağustos Cumartesi, 22 Ağustos Pazar ve 23 Ağustos Pazartesi günü oynanacak maçlarla devam edecek.

Haftanın açılış mücadelesinde Kayserispor, Adana Demirspor'u konuk ederken, Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacakken, Fenerbahçe de sahasında Antalyaspor ile oynayacak. Haftanın son gününde ise Trabzonspor Sivasspor'u, Galatasaray da Hatayspor'u ağırlayacak.

Öte yandan üç Ankara takımının mücadele ettiği TFF 1. Lig’de de ikinci hafta heyecanı birbirinden çekişmeli ve zevkli maçlarla başladı. Geçen haftayı bir mağlubiyet ve iki beraberlikle kapatan Başkent temsilcileri bu hafta birbirinden zorlu maçlara çıkacak.

Şüphesiz Cumartesi gününün en önemli mücadelesi son şampiyon Beşiktaş’ın deplasmanda karşı karşıya geleceği Gaziantep Futbol Kulübü olacak. Kara kartal 3-0’lık Çaykur Rizespor galibiyeti ile başladığı sezonun ikinci haftasında bu kez Gaziantep deplasmanında üç puan kovalayacak.

Cumartesi gününün diğer maçlarında Kasımpaşa-Giresunspor, Çaykur Rizespor-Fatih Karagümrük ve Alanyaspor ile Altay kozlarını paylaşacak.

Pazar günü ise Konyaspor-Medipol Başakşehir, Fenerbahçe-Antalyapor ve Göztepe-Yeni Malatyaspor maçları ile heyecan devam edecek. Kuşkusuz Pazar gününü ön plana çıkan mücadelesinde Avrupa sınavında Helsinki’yi zorda olsa 1-0 yenerek moral bulan Fenerbahçe sahasında Antalyaspor karşısında üç puan mücadelesi verecek.

Pazartesi akşamı haftanın kapanışını Trabzonspor ile Galatasaray yapacak. Avrupa kupalarında bekledikleri sonuçları alamayan iki takımın maçları nefes kesecek. Trabzonspor ile Sivasspor ve Galatasaray ile de Hatayspor arasındaki üç puan mücadelesini bende merakla bekliyorum.

Trabzonspor kendisi gibi UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçından yenik ayrılan Demir Grup Sivasspor ile zorlu bir maça çıkacak. Karadeniz temsilcisi Roma karşısında ortaya koyduğu futbolla ilerisi için hem ümit verdi hem de Sivasspor karşısında maçın favorisi olarak ön plana çıkıyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Danimarka ekibi Randers ile 1-1 berabere kalan Galatasaray yönünü lige çevirdi ve karşısında bu kez ligimizin kalburüstü takımlarından Hatayspor var. Takımdan birçok yıldızı ayrılan ve eski gücünden çok uzakta olan Hatayspor yine güçlü bir rakip olarak karşımıza çıkıyor.

Ankara takımları ligin ikinci haftasında birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Bu akşam Ankara Keçiörengücü deplasmanda Eyüpspor ile üç puan mücadelesi verirken Gençlerbirliği Güneyin temsilcisi Adanaspor önünde galibiyet arayacak. MKE Ankaragücü ise yarın akşam sahasında ligin yeni ekibi Kocaelispor ile kozlarını paylaşacak.

Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum sakatlığın olmadığı keyifli bir hafta olsun temennisinde bulunuyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
Orhan Aksakal Arşivi