İlhan Cavcav Parkı açılış için gün sayıyor

Çankaya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İlhan Cavcav’ın adının verildiği yeni park, 23 Kasım Perşembe günü törenle açılacak.

İlhan Cavcav Parkı açılış için gün sayıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çankaya Belediyesi yeni parklarına şimdi de “İlhan Cavcav Parkı”nı ekliyor. Türk sporuna 40 yıl hizmet etmiş büyük spor adamı İlhan Cavcav’ın adının verildiği park, son düzenlemelerin ardından 23 Kasım’da törenle açılacak.

Taşdelen: “Anısını Çankaya’da yaşatıyoruz”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in, “Gençlerbirliği Kulübü’ne ve Türk sporuna büyük hizmetler veren, sayısız gence spor imkanı tanıyan ve kişiliğiyle örnek olmuş büyük spor adamı İlhan Cavcav’ı unutmamız mümkün değildi. Çayyolu’nun en kıymetli alanlarından birini park haline getirdik. İlhan Cavcav adını burada yaşatmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

9 bin metrekare alana kurulan park, yaklaşık 8 bin metrekarelik yeşil alana sahip. Park, 1000 ve 105 metrekare büyüklüğünde olacak iki biyolojik göleti, çocuk oyun alanları, oturma grupları ve yeşil dokusuyla bölge halkına hizmet edecek.

“23 Kasım’da açılıyor”

Koru Mahallesi Ankaralılar Caddesi Cüneyt Gökçer Sahnesi karşısında yer alan ve efsane spor adamının adını yeni nesillere taşıyacak olan park, 23 Kasım’da saat 13.00’te düzenlenecek törenle açılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.