Sefer Aşır Eraslan

Sefer Aşır Eraslan

İranlı bilim adamına suikast

İranlı bilim adamına suikast

İranlı fizik alimi, İran nükleer silah programının başındaki fizikçi bir kalleş suikast ile öldürüldü. Bundan önce yedi tane fizikçi daha öldürülmüş. Hatta bir tanesi hacda iken Suudilerle CIA işbirliği neticesinde kaçırılmış bir daha haber alınamamış. Bu alimin öldürülmesine ne kadar üzülüyorsak daha önce öldürülen General Kasımi’nın öldürülmesine de o kadar sevindik. Çünkü Sünni Müslümanların kafasını matkapla delerek öldüren bir alçaktı. Haşt-i Şabı katilleri onun eseridir. Nükleer silahlar bütün batılı devletlerde var ama Müslümanlar elde etmeye başlayınca başlarına gelmeyen kalmıyor. Bize füze savunma sistemlerini satma bütün batılı devletlerde olsun ama bize satma başkalarından alınca da olmadık işler belalar getir başımıza. İran mollaları akıllı olmalıdırlar. İlk düşmanlıkları Sünni olanlar olmamalıdır. Azerbaycan-Ermenistan hadisesinde yıllarca Ermeni tarafını tutmuşlardır. Hatta şu son zamana kadar Azerbaycan’ın zaferi ufukta görününceye kadar hep Ermenistan taraftarı oldu onlara yardım etti.

Sayın Cumhurbaşkanımızın okuduğu rahmetli Bahtiyar Vahabzade’ye ait ”Araz” isimli şiir mollada panik yarattı. Safevi haritaları ortaya çıkardılar. Ama unuttukları Otlukbeli savaşı ile Çaldıran savaşının sonuçlarıdır. Yine çiğneriz bunları Türkler o on yıl savaşıp bir neticeye ulaşamayan Arap Saddam değildir. Savaş istemiyoruz lakin kendi içinde de yıkılma yolunda hızla ilerlemektedir. Mollalar Türkiye’de yetmiş alevi dedesini gezmeye değil bir amaç için Kum şehrine davet ediyor. Elbette bazı planlarını anlatıyorlar. Ama Türk devletini yönetenlerin eskiden beri İran’ın içerisindeki Türklerle alakadar olmadılar. Hatta oradan kaçanları bize sığınanları iade ettiler.

Aras'ı ayırdılar,
Kum ile doldurdular;
Ben senden ayrılmazdım;
Zor ile ayırdılar.

Karabağ’ı Biz Aldık, Nahcivan’ı da Siz Alınız.

Eski Ermenistan cumhurbaşkanı Sarkisyan bir üniversite ziyaretinde bir kız çocuğu soruyor. “Nahcivan’ı ne zaman alacaksınız” diyor. O da işte yukarıdaki cevabı veriyor. “Biz Karabağ’ı aldık siz de çok çalışıp Nahcivan’ı alınız” diyordu. Evet şimdi Karabağ da gitti. Esas sahibinin oldu. Savaş tazminatı olarak da elli milyar dolar karşılığında Zenzavur şehrini kaybedecek, Nahcivan hayali nerede acaba? Lakin Paşinyan’ın da söylediği gibi bu iş burada bitmedi diyor. “Zaten Ruslar da bitmesin yine kendilerine ihtiyaçları olsun” diye böyle yaptı. Artık kara yolu ile Iğdır-Nahcivan üzerinden Bakü’ye hatta Orta Asya’ya ulaşmak mümkün olacak. Ama Ermenistan ile sınırı kapanacak olan ulaşımı kaybolacak olan İran bahane arayacaktır. Bozgunculuk yapacaktır. Fransa uğradığı hezimetin bedelini tahrik ederek kapatmaya çalışacaktır. AB zirvesinde başaramadığını bunları tahrik ederek yolcu uçağı ile silah taşıyarak çıkarmaya çalışacaktır. Nitekim ateşkes ihlal edilmiştir. Rus’a da güven olmaz. Öyleyse iki kardeş devlet bir olup hem İran hem, Rus hem, Fransa ve diğerlerinin planlarının önüne geçecektir.

Azerbaycan’ın bu zaferini tebrik ediyoruz. Kutlu olsun. Ah bir de Bakü’deki çoğunluk hissesi İlham Aliyev’in olan şu anda yönetiminde Türkiye düşmanlarının olduğu Azerbaycan’ın en büyük şirketi AZERSUN’daki Ermenileri PKK’lıları da temizlese ne kadar iyi bir kardeşlik yapmış olurlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sefer Aşır Eraslan Arşivi