Kılıçarslan: ANGİAD daha etkin ve etkili olacak

Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) 14. Dönem Başkan Adayı Avukat Emre Kılıçarslan, ANGİAD üyeleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı

Kılıçarslan: ANGİAD daha etkin ve etkili olacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) 14. Dönem Başkan Adayı Avukat Emre Kılıçarslan, ANGİAD üyeleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı. “Ortak Sevdamız olan ANGİAD’ın daha etkin, daha etkili ve daha verimli olabilmesi için birçok proje hazırladık” diyen Kılıçarslan, ANGİAD’ın bilinirliliğini arttırmanın temel amaçları olduklarını söyledi.

Bir otelde ANGİAD üyeleriyle bir araya gelen Kılıçarslan, “Biz Ankaralı Genç İş Adamları olarak, sesimizi tüm Türkiye’ye, hatta dünyaya duyurmalıyız. Birliğimizden doğan gücümüzü tüm dünyaya hissettirmeliyiz” diye konuştu. ANGİAD’ın Türkiye’nin öncü kuruluşu olması yolunda önemli projeler hazırladıklarını dile getiren Kılıçarslan, en büyük hedeflerinin ANGİAD Vakıf projesini hayata geçirmek olduğunu kaydetti. Bu projenin hayata geçmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Kılıçarslan, ANGİAD’ın Türkiye’nin öncü kuruluşu olacağını ifade etti.

angiad.jpg

ANGİAD’ın kendi dijital medyasını kuracaklarını da anlatan Kılıçarslan, derneğin tüm faaliyetlerini ve gündeme dair görüşlerinin bu dijital mecralardan paylaşacaklarını dile getirdi. Dijital mecraların dernek üyelerinin tanıtımını da yapacağını belirten Kılıçarslan, böylelikle dernek üyelerinin işlerini geliştirmeye destek olabileceklerine dikkat çekti. Bunun dışında ANGİAD’ın kendine ait uluslararası bir online pazar yeri projesini hayata geçireceklerini kaydeden Kılıçarslan, üyelerin faydalanabileceği ve işlerini sınır ötesine taşıyabileceklerin bir platformun alt yapısının bitirilmek üzere olduğuna kaydetti.

Hazırladıkları mobil aplikasyon proje ile, ANGİAD üyelerinin iletişimini daha da güçlendireceklerini belirten Kılıçarslan, üyelere yönelik sağlanan birçok avantaj ve ayrıcalıklara bu uygulama sayesinde her an ulaşılabileceğini anlattı. ANGİAD’ın Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşu olması için hiç durmadan çalışacaklarını belirten Kılıçarslan, “ANGİAD’ın giderek büyümesi noktasında yeni dönemki hedeflerimiz için daha da kararlıyız” şeklinde konuştu. Gecede, Ekonomi Bakanlığı yetkilileri tarafından devlet destekli hibe kredileri hakkında bilgilendirme de yapıldı. 

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.